Ale z was fajne dziewuszkiHejka, 3 miesiące temu urodziłam Klarę ♡
Koniec 4 trymestru Klara gada jak najęta, na macie to nawet śpiewa haha z brzucha na plecki się odwraca, już wie, że ma dwie ręce, przygląda się im, łączy Łapie lekkie zabawki, trzyma długo, oczywiście wkłada je też do buzi i mieli sobie ♡ Kupiłam jej gryzaczek silikonowy, też lubi go "gryźć " Rytm raczej trzymamy, śpi do 7-8, czasem do 9, potem drzemka kolo 10-11 i popołudniu, w nocy raz się budzi na cyca i śpi dalej, uwielbia kąpiele i spacery. Nie lubi tylko nosidełka i mi też jest szkoda ją w tym zapinać, chwile płacze, ale na szczęście jeździć już w nim autem lubi
Ubranka 62 póki co kończymy, 68 pewnie niedługo wejdą, kupiłam kilka na Vinted, w Zarze znalazłam fajne na promce i od koleżanki dostałam torbę ubranek także raczej nie zabraknie parę dni spędziłam u męża, a weekend na wyjeździe, Klara będzie jak rodzice zwiedzała świat ♡
Pozdrawiamy :*
W sumie przez głowę jak przez głowę. Dramat zaczyna się, kiedy dochodzimy do rękawów
@ nie miałam i nie mam pojęcia, kiedy przyjdzie. Ale zważywszy to, jak często Kuba się do mnie przystawia, to jeszcze może potrwać. W poniedziałek idę w końcu do gina, może coś zobaczy na usg. Długo mi zeszło z wybraniem się na wizytę, ale to nie było zależne ode mnie.
Na drugim badaniu bioderek byliśmy, doktor powiedział "idźcie i nie wracajcie wiecej" - zatem wszystko ok