Najważniejsze żeby pieluszka była sucha maluch najedzony a czy on cały dzień jest w pajacu czy w innym ubranku to już mało istotne
Ja zakładam małej wszystko ale faktycznie czasem jest mi łatwiej a już na pewno szybciej założyć właśnie to body kopertowe plus polspiochy niż np body przez głowe i do tego spodenki plus skarpetki przy zmianie pieluszki troszkę by z tym zeszło choć mi to sprawniej idzie niż mężowi
A jeśli chodzi o więcej dzieci.
Ja już tu nie raz pisałam że świadomie nie zdecydujemy się z mężem na kolejne dziecko.
Nasza córka świadomie ma zostać jedynaczka.
Chociażby ze względu na naszą historie wystarczy mi trzy poronienia.
A sami genetycy mówili że być może bede ronic np trzy ciaze pod rząd i szczęśliwa ciąża albo dwa poronienia i szczęśliwa cisza.
To jest jak totolotek a ja w to nie gram i nie wchodze.
Plus pobyt w szpitalu dal mi kość i nie wyobrażam sobie powtarzać tego choć pewnie bym już w tym szpitalu nie rodziła ale do doktorki bym chodziła kobieta anioł dużo pomogła.
Też na wizycie pytała mi się czy przepisujemy leki anty ale odmówiłam nie chce się faszerować lekami w ciazy sporo tego brałam.
Mówiła żeby co najmniej dwa lata poczekać jeśli byśmy się zdecydowali.
Wracając do rodzeństwa nasza córka będzie miała wszystko dla siebie nie będzie się musiała dzielić niczym choć szkoda bo jak nas kiedyś zabraknie to tak naprawdę zostanie sama na tym świecie no chyba że założy swoją rodzinę to już sama nie będzie.
Nie będziemy z mężem odbiegać aż tak daleko w przyszłość.
Teraz trzeba corke wychować niech skończy szkole później wybierze studia i niech jedzie do większego miasta bo u nas nie ma jakiś mega perspektyw na życie.
Dobrej nocy. Uciekam. Oczy mi się kleją.