Ja zaniosłam do krawcowej pajacyki żeby obcięła stopy, bo ubranka całe dobre tylko te stopy niewygodne dla KlaryTak tak, karmię ją na śpiocha, właśnie co 2 h, czasem częściej, czasem rzadziej. Potrafi spac czasami nawet i do 9 rano, pewnie dlatego, ze najedzona choć wiem, że wiele dzieci przesypia ciągiem kilka godzin bez wołania o cycka, zazdroszczę takim mamom
Tak, teraz już zamawiamy tylko te bez stópek, ale szkoda mi tych już zamówionych w rozmiarze 62, bo one są na nią dobre, tylko właśnie w stopach ciasne. Tez mam kilka słodkich bodziaków ze spodenkami, ale jak ja nienawidzę przebierać pieluszki jak mała ma spodenki jakos niewygodnie mi ze ściąganiem i zakładaniem, pajac to życie
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Ja zaniosłam do krawcowej pajacyki żeby obcięła stopy, bo ubranka całe dobre tylko te stopy niewygodne dla Klary
I dobry pomysł.
Pajacyk na dłużej
W sumie body kopertowe to jest wygoda, święta prawda. Zwłaszcza przy takim kubusiu który się wścieka, jak mu coś przez głowę zakłada.Zgadza się że rozmiar rozmiarowi nie rowny i zależy od firmy.
Jasne że każdy woli ubierać co tam uważa.
Mnie jest bez większej różnicy wszystko małej założę ale faktycznie jak założę body kopertowe plus polspiochy ( spodenki z zakrytymi paluszkami ) to np w nocy szybka akcja zdejmuje polspiochy odpinam trzy czasem dwa guziki ( zależy od firmy) w bodach i szybko zmieniam pampersa a z pajacem to troszkę więcej zachodu chociażby więcej tych nap jest do odpinania.
Ale to jak kto uważa mnie to wsio rybka.
Musimy właśnie z mężem zmierzyć może nawet dzisiaj. Mała ma drzemke a mąż poszukuje auta do pracy. Dzisiaj sprzedał będzie musiał jeździć drugim.
Hejka, 3 miesiące temu urodziłam Klarę ♡
Koniec 4 trymestru Klara gada jak najęta, na macie to nawet śpiewa haha z brzucha na plecki się odwraca, już wie, że ma dwie ręce, przygląda się im, łączy Łapie lekkie zabawki, trzyma długo, oczywiście wkłada je też do buzi i mieli sobie ♡ Kupiłam jej gryzaczek silikonowy, też lubi go "gryźć " Rytm raczej trzymamy, śpi do 7-8, czasem do 9, potem drzemka kolo 10-11 i popołudniu, w nocy raz się budzi na cyca i śpi dalej, uwielbia kąpiele i spacery. Nie lubi tylko nosidełka i mi też jest szkoda ją w tym zapinać, chwile płacze, ale na szczęście jeździć już w nim autem lubi
Ubranka 62 póki co kończymy, 68 pewnie niedługo wejdą, kupiłam kilka na Vinted, w Zarze znalazłam fajne na promce i od koleżanki dostałam torbę ubranek także raczej nie zabraknie parę dni spędziłam u męża, a weekend na wyjeździe, Klara będzie jak rodzice zwiedzała świat ♡
Pozdrawiamy :*
Koniec 4 trymestru Klara gada jak najęta, na macie to nawet śpiewa haha z brzucha na plecki się odwraca, już wie, że ma dwie ręce, przygląda się im, łączy Łapie lekkie zabawki, trzyma długo, oczywiście wkłada je też do buzi i mieli sobie ♡ Kupiłam jej gryzaczek silikonowy, też lubi go "gryźć " Rytm raczej trzymamy, śpi do 7-8, czasem do 9, potem drzemka kolo 10-11 i popołudniu, w nocy raz się budzi na cyca i śpi dalej, uwielbia kąpiele i spacery. Nie lubi tylko nosidełka i mi też jest szkoda ją w tym zapinać, chwile płacze, ale na szczęście jeździć już w nim autem lubi
Ubranka 62 póki co kończymy, 68 pewnie niedługo wejdą, kupiłam kilka na Vinted, w Zarze znalazłam fajne na promce i od koleżanki dostałam torbę ubranek także raczej nie zabraknie parę dni spędziłam u męża, a weekend na wyjeździe, Klara będzie jak rodzice zwiedzała świat ♡
Załączniki
maszak
Fanka BB :)
O jaki z Was ślicznoty .Hejka, 3 miesiące temu urodziłam Klarę ♡
No pięknie się malutka rozwija .
@Nat_Ra @Józia89. Ja też uwielbiam body kopertowe . Moja też coś oststnio sie złości jak cos przez głowę wkładam.
A miałam pytać czy macie już @?
I czy byłyście już na drugim badaniu bioderek?
G
guest-1693758626
Gość
W sumie body kopertowe to jest wygoda, święta prawda. Zwłaszcza przy takim kubusiu który się wścieka, jak mu coś przez głowę zakłada.
No to tez mała już nie jest taka mała no i wprawe już mamy
Te body kopertowe to bardziej ze względu na męża zakupiłam ja to założę wszystko choć np po kąpieli mam położonego pampersa zapinam obok body aby ją przekręcam i jest ubrana polspiochy i cyk.
Wiadomo są momenty ze nie jest zachwycona ze się ją rozbiera i ubiera ale cóż nic jej na to nie poradze
G
guest-1693758626
Gość
Ja już miałam @ chociażby mi się tak wydaje parę dni plamienia.
My już byliśmy na dwóch badaniach bioderek a teraz mam dzwonić i umawiać się na trzecią wizyte mam nadzieje ze ostatnia.
G
guest-1693758626
Gość
Chyba pierwszy raz od dawna aktywne jest forum w weekend
Mąż mój pojechal po pizze na kolację
Mała przysypia ale pewnie obudzi się jak będziemy jeść
Mąż mój pojechal po pizze na kolację
Mała przysypia ale pewnie obudzi się jak będziemy jeść
reklama
Ja jeszcze nie miałam @, w sumie fajnie tak A na badaniu byłyśmy raz i lekarz mówił, że nie musimy mieć kolejnego, bo wszystko jest ok ♡