Fizjomommy to moje ulubione konto na instagramie, kopalnia wiedzy i wszystko za darmo, niesamowitą robotę robi dziewczyna. Kupilam tez jej ebooka fizjodzidziuś i staramy się wykorzystywać proponowane zabawyHejka, mąż przyjechał na 3 dni i znowu wyjechał, tym razem na 9.. czasem przyjdzie babcia, czasem siostra, ale tak to jakoś sobie radzę, umiem juz zrobić herbatę jedną ręką![]()
Córcia ma katarek, kaszle jak jej to spływa do gardła, stresuje się i staram się jej ulżyć, bo ciężko się na to patrzy.. Nawilżacz powietrza chodzi non stop, sól fizjo.i gruszka też. Czytałam, że to przejdzie samo. Jutro osteopata, zobaczymy co powie ogólnie o małej.
Moja córa wodzi wzrokiem za ciemnymi przedmiotami, ćwiczenia sobie tak, od prawej do lewej, główkę przekręca plus mata i na brzuszku.
Polecam Ci dwa konta, nie wiem czy masz instagrama, jak nie to poszukaj tych dziewczyn w necie. Obie fizjo, obie mamy. Super piszą i mówią, jeśli czegoś nie jesteś pewna, to pytasz i zawsze dostaniesz odpowiedź![]()
Co do wizyt: my mamy usg bioderek 3 stycznia, a pod koniec stycznia obie mamy wizyty u fizjoterapeutki - ja zbadam swoje dno miednicy, a małą sprawdzą w całości
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)