maszak
Fanka BB :)
Ja z moimi maluchami na spacer wyszłam w piątek było cieplutko, słoneczko świeciłoDziewczyny, w ramach walki z dołkiem psychicznym wyszłam dziś w końcu z domu. Sama, to znaczy z Kubą, ale bez męża bo jest w pracy.
Wszyscy żyją, dziecko cały proces przespało (już myślałam, że z planu nici, bo się awanturował przy zakładaniu skafandra - ale przestał jak zapakowałam ostatnią kończynę). Było cudownie. To był smak zwycięstwa![]()
@martimo a może u Was to kolki, bo piszesz, że codziennie i o stalej porze? Moja tez czasem tak dziwnie przy piersi się zachowuje, ale to się dzieje, jak płakusia, bo brzuszek dokucza, a ja jej daję pierś( weźmie zje własnie tak się wiercąc, a potem ulewa- czyli wniosek jeden głodna nie była, a ja ją dopchałam po korek i wyleciało). Dziś po kapieli troszke mi marudziła, ale dałam ja do rożka i myślałam, że będzie chciała pierś, ale zasnęła, więc odłozyłam ja do łóżeczka. Jadła o 19:20, kąpałam o 20:00,zasnęła 20:30 o 22:00 zaczęła płakusiać... zjadła z 1 piersi i śpi dałej...
Edit:
@PasiastyOgon zdecydowanie ten czas niemowlęcy za szybko mija
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)