Tak, tak o Foleya mi chodziło!No bo prawidłowa nazwa to cewnik Foleya
reklama
Nie będę kontynuować tego wątku.Jestem przerażona tym co czytam.
Taka instytucja jak szpital i pracownicy są dla ludzi którzy przychodzą po wsparcie a nie ludzie dla pracowników.
Chyba coś Ci się pomyliło.
Mam nadzieje, ze czujecie się lepiej, i będzie wszystko dobrze.
maszak
Fanka BB :)
Byłaś u fizjoterapeutki uroginekologicznej? One pomagają na takie bóle, prawdopodobnie mięśnie dna miednicy są mocno pospinane... na pewno seks nie powinien boleć jeśli przed porodem Ci się nie uda, polecam wybrać się koniecznie po. Fizjo uro mają różne sposoby na rozluźnienie mdm, pokazują ćwiczenia, sposoby radzenia sobie z bólem, także porodowym...To mogę być ja - taka spięta pierwiastka mam traumę po zakładaniu wziernika jak mi robili hsg. Tak mnie to bolało, że płakałam jak dziecko, wstyd mi jak sobie przypomnę, ale takiego czegoś nigdy wcześniej nie czułam jeszcze lekarz był taki młody (wyglądał w sumie na studenta, ale na pewno nim już nie był) i zakłopotany chyba tym, że mnie boli. gadał głupoty i mnie wkurzał, bo mówił "spokojnie, przecież to nie boli" no nie, tak sobie jęczę i popłakuję nie wiem czemu tak to wtedy odczuwałam, może przez tyłozgięcie? Zresztą teraz to mnie boli nawet USG dopochwowe, o seksie nie wspominając, więc co do wziernika też już nie mam złudzeń
Ja w ciąży bylam 2 razy, bardzo dobrze wspominam, na pewno też się wybiorę po porodzie, żeby zobaczyla, jak to się tam wszystko trzyma i czy trzeba mi jakoś pomóc
Co do pełni - na mnie też nie działa, spalam calkiem niezle, jedynie 2 razy czulam bol brzucha wczoraj też chyba pierwszy raz poczułam cos na kształt skurczu, spiął mi się cały brzuch i bolalo na dole, tak rwąco... przeszło po minucie i już się nie powtórzyło dobija mnie trochę psychicznie to czekanie i to, że nie wiadomo, na kiedy się szykowac. Codziennie się zastanawiam, czy to może dzisiaj, też bym wolala znać termin, żeby się trochę wyluzować więc mimo że chciałabym rodzić sn, takie umawiane cc ma swoje plusy.
Tak, jest nowy człowiek. Bardzo dziękuje całemu personelowi ze szpitala klinicznego na Karowej za opiekę i wsparcie.
U mnie to nawet chyba pełnia nie da rady szykuję się na piątkową indukcję bo coś czuję, że samo nie ruszy. A co do babybrain to u mnie już jest najwyższy stopień wtajemniczenia najgorzej że w pracy ogarnięcie podstawowych rzeczy czasem zajmuje mi 2 razy więcej czasu
maszak
Ja idę w czwartek do mojego... i jakby mi dał skierowanie już w czwartek, to pójdę chyba też wieczorem. Założą cewnik/balonik i 11 mężu będzie miał prezencik .U mnie to nawet chyba pełnia nie da rady szykuję się na piątkową indukcję bo coś czuję, że samo nie ruszy. A co do babybrain to u mnie już jest najwyższy stopień wtajemniczenia najgorzej że w pracy ogarnięcie podstawowych rzeczy czasem zajmuje mi 2 razy więcej czasu
maszak
Jej cudowne wieści i nic nam się nie chwalisz . Gratulacje . Jak sie czujesz? Jak to małe cudo .Tak, jest nowy człowiek. Bardzo dziękuje całemu personelowi ze szpitala klinicznego na Karowej za opiekę i wsparcie.
Zobacz załącznik 1461607
@MamaZuzu gratulacje!
@RedLady to ty jeszcze pracujesz? No ja cię szczerze podziwiam. Chodzisz do pracy czy robisz home office?
@maszak na moim skierowaniu jest napisane 39 tc. Tak więc mam je w ręku, ale skorzystać mogę w poniedziałek
Na mnie pełnia zadziałała tak, że byłam głodna jak wilk i nieśpiąca. W związku z powyższym dziś cała zadowolona o 8 rano byłam w trakcie wstawania z łóżka, ale ocknęłam się nagle 2.5 godziny później zasnęłam w momencie, jak już chciałam wstać.
@RedLady to ty jeszcze pracujesz? No ja cię szczerze podziwiam. Chodzisz do pracy czy robisz home office?
@maszak na moim skierowaniu jest napisane 39 tc. Tak więc mam je w ręku, ale skorzystać mogę w poniedziałek
Na mnie pełnia zadziałała tak, że byłam głodna jak wilk i nieśpiąca. W związku z powyższym dziś cała zadowolona o 8 rano byłam w trakcie wstawania z łóżka, ale ocknęłam się nagle 2.5 godziny później zasnęłam w momencie, jak już chciałam wstać.
reklama
Gratulacje! Jakie słodkościTak, jest nowy człowiek. Bardzo dziękuje całemu personelowi ze szpitala klinicznego na Karowej za opiekę i wsparcie.
Zobacz załącznik 1461607