maszak
Fanka BB :)
Jak dojrzeje to wyjdzie .U mnie 10 dni Ciekawe kiedy zechce wyjść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dojrzeje to wyjdzie .U mnie 10 dni Ciekawe kiedy zechce wyjść
U mnie dokładnie 21 dni
Ja mam wizytę teraz w poniedziałek i wszystkiego się dowiem, ale to chyba nie będzie jeszcze ostatnia wizyta. A może? Mam nadzieję jeszcze na wynik gbs, bo miałam pobierane a wyniku w papierach nie było.
Ja dziś w nocy kiepsko spałam, budziłam się, nie chciałam się przekręcać na drugi bok przez ten naciągnięty brzuch. Dopiero jak mąż wyszedł, to zasnęłam snem kamiennym. I brzuch chyba jakby lepiej bo wieczorem bolało konkretnie
Hej ja 11 dni Pytanie do dziewczyn które są już mamami. Korzystałyście dużo z adapterów które łączyły nosidełko że stelażem wózka? Wyczytałam w internecie że nosidełko/fotelik ma służyć tylko do samochodu lub wyjątkowo do 2 godzin właśnie na stelażu gdzieś na mieście itp Musiałabym dokupić takie adaptery (wózek mamy 2w1 a fotelik zakupiony z innej firmy) i zastanawiam się czy ma to sens..
ChyhU mnie 10 dni Ciekawe kiedy zechce wyjść
Wiem że są mamy które robią tak szybkie zakupy albo do przychodni jak są same żeby nie dźwigać, choć nie w każdej się da. My korzystaliśmy w ten sposób do pójścia na Mszę. Młody dosypiał choćby te 20 min w foteliku, a ja przynajmniej początek Mszy mogłam się skupić.Hej ja 11 dni Pytanie do dziewczyn które są już mamami. Korzystałyście dużo z adapterów które łączyły nosidełko że stelażem wózka? Wyczytałam w internecie że nosidełko/fotelik ma służyć tylko do samochodu lub wyjątkowo do 2 godzin właśnie na stelażu gdzieś na mieście itp Musiałabym dokupić takie adaptery (wózek mamy 2w1 a fotelik zakupiony z innej firmy) i zastanawiam się czy ma to sens..
Właśnie zastanawiam się czy ma to sens bo raczej może się przydać tylko sporadycznie np w sklepie. W moim przypadku też pierwsze dziecko i mamy dylematTo nasze pierwsze dziecko więc nie do końca się znam ale pani w sklepie powiedziała że akurat nasz fotelik / nosidełko i stelaż od naszego wózka będzie ok i możemy tak wozić mala.
Adaptery koszt około 40 zł.
My akurat dostaliśmy gratis - kupowaliśmy w tym sklepie wózek i fotelik.
My z tego raczej korzystać nie będziemy.
Nie po to mamusia wybrała kwiecisty wózek ( gondole) żeby teraz wozić mała dame w foteliku / nosidełku