reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
U mnie aplikacja pokazuje 16 dni 😳😳
Ale za rowny tydzień mam się zgłosić do szpitala a w środe mam mieć ostatnia wizyte.

Noce są straszne.
Rece drętwieja/ mrowienie.
Kręcenie się z jednego boku na drugi.

Mała od rana fika ❤️❤️

Ja mam wizytę teraz w poniedziałek i wszystkiego się dowiem, ale to chyba nie będzie jeszcze ostatnia wizyta. A może? Mam nadzieję jeszcze na wynik gbs, bo miałam pobierane a wyniku w papierach nie było.

Ja dziś w nocy kiepsko spałam, budziłam się, nie chciałam się przekręcać na drugi bok przez ten naciągnięty brzuch. Dopiero jak mąż wyszedł, to zasnęłam snem kamiennym. I brzuch chyba jakby lepiej 🙂 bo wieczorem bolało konkretnie 😔

Ja mam wizytę teraz w poniedziałek i wszystkiego się dowiem, ale to chyba nie będzie jeszcze ostatnia wizyta. A może? Mam nadzieję jeszcze na wynik gbs, bo miałam pobierane a wyniku w papierach nie było.

Ja dziś w nocy kiepsko spałam, budziłam się, nie chciałam się przekręcać na drugi bok przez ten naciągnięty brzuch. Dopiero jak mąż wyszedł, to zasnęłam snem kamiennym. I brzuch chyba jakby lepiej 🙂 bo wieczorem bolało konkretnie 😔

No u mnie też ostatnie noce są straszne.
Ale jeszcze parę dni ❤️😍

Hej ja 11 dni 🙈🎉 Pytanie do dziewczyn które są już mamami. Korzystałyście dużo z adapterów które łączyły nosidełko że stelażem wózka? Wyczytałam w internecie że nosidełko/fotelik ma służyć tylko do samochodu lub wyjątkowo do 2 godzin właśnie na stelażu gdzieś na mieście itp Musiałabym dokupić takie adaptery (wózek mamy 2w1 a fotelik zakupiony z innej firmy) i zastanawiam się czy ma to sens..

Hej ja 11 dni 🙈🎉 Pytanie do dziewczyn które są już mamami. Korzystałyście dużo z adapterów które łączyły nosidełko że stelażem wózka? Wyczytałam w internecie że nosidełko/fotelik ma służyć tylko do samochodu lub wyjątkowo do 2 godzin właśnie na stelażu gdzieś na mieście itp Musiałabym dokupić takie adaptery (wózek mamy 2w1 a fotelik zakupiony z innej firmy) i zastanawiam się czy ma to sens..

To nasze pierwsze dziecko więc nie do końca się znam ale pani w sklepie powiedziała że akurat nasz fotelik / nosidełko i stelaż od naszego wózka będzie ok i możemy tak wozić mala.
Adaptery koszt około 40 zł.
My akurat dostaliśmy gratis - kupowaliśmy w tym sklepie wózek i fotelik.
My z tego raczej korzystać nie będziemy.
Fotelik/ nosidełko inna firma i wózek również inna firma 😉 2 w 1.

Nie po to mamusia wybrała kwiecisty wózek ( gondole) żeby teraz wozić mała dame w foteliku / nosidełku 😁😁

U mnie 10 dni 🙈🙈 Ciekawe kiedy zechce wyjść 😄
Chyh
Wiem że są mamy które robią tak szybkie zakupy albo do przychodni jak są same żeby nie dźwigać, choć nie w każdej się da. My korzystaliśmy w ten sposób do pójścia na Mszę. Młody dosypiał choćby te 20 min w foteliku, a ja przynajmniej początek Mszy mogłam się skupić.

reklama
To nasze pierwsze dziecko więc nie do końca się znam ale pani w sklepie powiedziała że akurat nasz fotelik / nosidełko i stelaż od naszego wózka będzie ok i możemy tak wozić mala.
Adaptery koszt około 40 zł.
My akurat dostaliśmy gratis - kupowaliśmy w tym sklepie wózek i fotelik.
My z tego raczej korzystać nie będziemy.

Nie po to mamusia wybrała kwiecisty wózek ( gondole) żeby teraz wozić mała dame w foteliku / nosidełku 😁😁
Właśnie zastanawiam się czy ma to sens bo raczej może się przydać tylko sporadycznie np w sklepie. W moim przypadku też pierwsze dziecko i mamy dylemat ☺️☺️

Do góry