Halo...dodaję karuzelkę... choć fotka średnia . I nie wiem czy nie ma za dużo elementów ..
reklama
Justyna3210
Fanka BB :)
Cudowna! Zakochałam się w pingwinkuHalo...dodaję karuzelkę... choć fotka średnia . I nie wiem czy nie ma za dużo elementów ..
maszak
Oj tak pingwinek mi się z zimą skojarzył i pomyślałam, że idealnie spasuje .Cudowna! Zakochałam się w pingwinku
Dziękuję dziewczynk :*
G
guest-1693758626
Gość
Halo...dodaję karuzelkę... choć fotka średnia . I nie wiem czy nie ma za dużo elementów ..
Łał
aaanataliaaaa
U mnie kalendarz pokazuje 14 dni .
Więcej wizyt u lekarza już nie mam wczoraj była ostatnia i , albo obywatel wyjdzie sam , albo mam się 17.11 położyć na oddział . Rozwarcie na palec , gbs ujemny .
Więcej wizyt u lekarza już nie mam wczoraj była ostatnia i , albo obywatel wyjdzie sam , albo mam się 17.11 położyć na oddział . Rozwarcie na palec , gbs ujemny .
Goodka
Moderator
U mnie 10 dni Ciekawe kiedy zechce wyjśćU mnie kalendarz pokazuje 14 dni .
Pingwinek jest boski Cała karuzela jest wyjątkowa! Nie wiem czy dobrze pamietam, ale mówiłaś też że robisz lalki?Oj tak pingwinek mi się z zimą skojarzył i pomyślałam, że idealnie spasuje .
Dziękuję dziewczynk :*
A prowadziłaś ciąże prywatnie czy na NFZ? Ja w poprzedniej ciąży i tej mam chodzić co tydzień aż do rozwiązania do lekarza i co tydzień robić ktg.U mnie kalendarz pokazuje 14 dni .
Ostatnia edycja:
maszak
Dziękuję :*.Pingwinek jest boski Cała karuzela jest wyjątkowa! Nie wiem czy dobrze pamietam, ale mówiłaś też że robisz lalki?
Tak szyję też lalki ... takie zwykłe proste...ale naturalne materiały, były kotki, króliczki kotki, a teraz robię z włosami z wełny .
reklama
maszak
U mnie od 35 tyg co 2 tyg ktg od 36 tyg co tydzień... dzis idę i się dowiem co tam słychaćA prowadziłaś ciąże prywatnie czy na NFZ? Ja w poprzedniej ciąży i tej mam chodzić co tydzień do lekarza i co tydzień robić ktg.