reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Hejo. Jak się macie dziewczynki? Ja od rana fatalnie, boli mnie tak żołądek, że aż mi niedobrze. Nie pojechałam do diabetologa tylko poprosiłam o leleporadę. Bo bałam się, że nie dam rady 🤢
Ja fizycznie całkiem nieźle. Wstałam dzisiaj wcześniej, bo musiałam iść na pobranie krwi - w poniedziałek mam wizytę u endokrynologa i muszę mieć aktualne wyniki. Za to psychicznie jakoś tak dziwnie :/ Nie mam humoru totalnie i wszystko mnie przygnębia

reklama
Ja fizycznie całkiem nieźle. Wstałam dzisiaj wcześniej, bo musiałam iść na pobranie krwi - w poniedziałek mam wizytę u endokrynologa i muszę mieć aktualne wyniki. Za to psychicznie jakoś tak dziwnie :/ Nie mam humoru totalnie i wszystko mnie przygnębia
Czasem tak bywa :/ i możesz mieć gorsze dni. Trzymam kciuki by humor wrócił, a smutki zniknęły. U mnie dziś też słabo.. choć ostatnio więcej u mnie złości :(.
@askungen jak się czujesz?

Ja dzisiaj nawet okej, wyszliśmy z mężem na śniadanko rano i napiłam się kawy mrożonej. Kawa ogólnie nigdy na mnie dobrze nie działa, więc zwykle pije bardzo słabą z dużą ilością mleka i ta mi się taka wydawała, ale po chwili tak mi skoczyło ciśnienie, że myślałam, że chaftne i musieliśmy się zmyc do domu, teraz leżę z nogami do góry, bo aż mi stópki spuchły.
A tyle chciałam załatwić dzisiaj 🙈😅

Ja dzisiaj nawet okej, wyszliśmy z mężem na śniadanko rano i napiłam się kawy mrożonej. Kawa ogólnie nigdy na mnie dobrze nie działa, więc zwykle pije bardzo słabą z dużą ilością mleka i ta mi się taka wydawała, ale po chwili tak mi skoczyło ciśnienie, że myślałam, że chaftne i musieliśmy się zmyc do domu, teraz leżę z nogami do góry, bo aż mi stópki spuchły.
A tyle chciałam załatwić dzisiaj 🙈😅
Nie odmówiłabym kawy. Mamy upały. I mam niskie ciśnienie. Nie rozumiem czy to od pogody czy może mam wewnętrzny krwotok. Bo krwi na podpasce kilka kropel.
Jaka u was pogoda i samopoczucie?

Nie odmówiłabym kawy. Mamy upały. I mam niskie ciśnienie. Nie rozumiem czy to od pogody czy może mam wewnętrzny krwotok. Bo krwi na podpasce kilka kropel.
Jak niskie masz ciśnienie?

Możliwe, że to od pogody... ja się czuję fatalnie. Zawroty głowy, osłabienie... słyszę już dzisiaj od kilku osób, że słabo się czują przy takiej pogodzie

Może to dobry znak, że tylko kilka kropel! A ogólnie jak się czujesz?

Ogólnie nieźle. Ciśnienie miałam 100/50. Kawy nikt mi tu nie da :p
Spałam kilka razy dziennie. Ale tu nie ma co więcej robić. Tylko jeść i spać
No i dobrze śpij odpoczywaj. Cieszę się, że krwi malutko. Wierzę, że wszystko będzie dobrze.
A automatów z kawą nie ma?
@PasiastyOgon ja też dziś nadal fatalnie się czuję.. brzuch niby lepiej, ale teraz doszła głowa, brzuch kamień :/

No i dobrze śpij odpoczywaj. Cieszę się, że krwi malutko. Wierzę, że wszystko będzie dobrze.
A automatów z kawą nie ma?
@PasiastyOgon ja też dziś nadal fatalnie się czuję.. brzuch niby lepiej, ale teraz doszła głowa, brzuch kamień :/
Na parterze może być automat z kawą. Na pewno jest kawiarnia. Ale nie pozwolono mi dużo chodzić. Trzeba leżeć by nie wywołać poród

reklama
Ogólnie nieźle. Ciśnienie miałam 100/50. Kawy nikt mi tu nie da :p
Spałam kilka razy dziennie. Ale tu nie ma co więcej robić. Tylko jeść i spać
No w szpitalach potrafi być nudno, zwłaszcza jak tylko się leży 😅 ja dziś się dobrze czuje, właśnie odpoczywam po pracy. Ale zaraz muszę się zbierać do działania dalej, mam na jutro zamówiony tort i wypadałoby w końcu pokój ogarnąć chociaż z kurzu 😅

Do góry