reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

No ja zamierzam trzymać wózek w przedpokoju i chyba kupię jakąś matę pod niego, żeby w razie czego na nią coś leciało. No właśnie materiał to też tak bez przesady, ale jednak jak sobie wyobrażę taki jasny materiał uwalony to tak średnio :p Wolałabym jednak wyjść na następny spacer z czystym wózkiem. Choć zamówiliśmy ciemny wózek, wiec nawet jeśli, to nie będzie tak widać 😆
Gondolki się nie brudzą. Dppiero spacerówka ma szanse się ubrudzic jak dziecko siedzi i dajesz mu coś do jedzenia. Jeśli chodzi o koła dlatego polecsłam xlandra bo on nie ma bieżnika i wystarczyło zmiotką omieść jak cos do kół się przyklei

reklama
Mnie osobiście podobają się wózki jasne tym bardziej jeśli ma być dla dziewczynki.
Już mniej więcej się rozglądałam na necie i parę wózków mi się podoba na dodatek mają motyw kwiatowy 😉

Jeszcze z mężem będę obgadywać temat.

Jesli chodzi o wozki to kazdy ma inne oczekiwania. Poczytaj na ten temat, zastanow sie, czego oczekujesz od wozka i wtedy mozna na internecie szukac konretnych modeli. Jednak polecalabym wybrac sie do sklepu. Podotykac, pojezdzic, poradzic sie osoby, ktora sie tym zajmuje. Naprawde warto. Bo ilw ludzi, tyle opinii. Zalezy czy mieszkasz wysoko czy w domku, bo wtedy zwracac dobrze uwage na wage wozka. Sposob skladania i prania. Amortyzatory. Wielkosc gondoli. Sposob skladania spacerowki.
W pierwszej ciazy mialam nowy wozek. Bebetto Tito. Kolumbryna ciezka, a mieszkam na 4 pietrze, wiec wozek lezal w aucie na dole. Gondola byla fajna, duza, dobrze sie jezdzilo. Spacerowka okropna i szybko sprzedalam ten wozek i kupilam lekka, zwrotna, skladana spacerowke. Teraz kupilam uzywany wozek, dam do odswiezenia. Gondola jest na 6-9 msc tylko. Zalezalo mi na sporej, zeby spiworek wchodzil na zime.
Bebetto ma właśnie fajne gondole , są duże . Z doświadczenia wiem , ze kupujemy wózki 2 w 1 i mówimy (będzie później spacerówka ) a jak przyjdzie co do czego to kupujemy inne spacerówki . Ja sama osobiście mam teraz cybex balioss i jestem zadowolona

Bebetto ma właśnie fajne gondole , są duże . Z doświadczenia wiem , ze kupujemy wózki 2 w 1 i mówimy (będzie później spacerówka ) a jak przyjdzie co do czego to kupujemy inne spacerówki . Ja sama osobiście mam teraz cybex balioss i jestem zadowolona
Nigdy wcześniej nie słyszałam a bardzo ładne te wózki. Ciekawe tylko czy mam gdzieś blisko żeby zobaczyć na żywo.

W środę mam drugie i ostatnie usg to się dowiem mam nadzieje czy to chłopak czy dziewczyna to wtedy będzie można szaleć🙂

Cześć ❤️

Dzisiaj stuka nam 22 tydzień ❤️❤️
Uwielbiam to odliczanie ❤️❤️❤️

Jak Wam mija sobota ?
Hej! My jutro mamy 23 tydzień i też zawsze ze zniecierpliwieniem odliczam do następnego 🥰🥰
Ja sobie leżę i odpoczywam przy herbatce :) W niedziele trafiłam na patologię ciąży i byłam tam do czwartku. Stresu masa. Miałam silne bóle brzucha i plamienia, ale na szczęście usg i szyjka w porządku. Nie wiadomo dlaczego tak się dzieje, ale chociaż mogę już odpocząć fizycznie i psychicznie w domu. W środę idę na wizytę do mojego prowadzącego, więc liczę na to, że powie mi troszkę więcej i mnie uspokoi. Jestem zestresowana cały czas, ale przynajmniej wiem, że ma się dobrze, czuję jak się rusza. Ja tylko nie domagam…
A ty jak się czujesz? ❤️

Hej! My jutro mamy 23 tydzień i też zawsze ze zniecierpliwieniem odliczam do następnego 🥰🥰
Ja sobie leżę i odpoczywam przy herbatce :) W niedziele trafiłam na patologię ciąży i byłam tam do czwartku. Stresu masa. Miałam silne bóle brzucha i plamienia, ale na szczęście usg i szyjka w porządku. Nie wiadomo dlaczego tak się dzieje, ale chociaż mogę już odpocząć fizycznie i psychicznie w domu. W środę idę na wizytę do mojego prowadzącego, więc liczę na to, że powie mi troszkę więcej i mnie uspokoi. Jestem zestresowana cały czas, ale przynajmniej wiem, że ma się dobrze, czuję jak się rusza. Ja tylko nie domagam…
A ty jak się czujesz? ❤️
To skąd plamienia i bol brzucha ?
Nic konkretnego lekarze nie mówili w szpitalu ?

Ja ogólnie dobrze się czuje.
W środę również mam wizytę u swojej doktorki będziemy mieć również badania połówkowe.
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

Właśnie leżymy i jemy winogronka 😀

To skąd plamienia i bol brzucha ?
Nic konkretnego lekarze nie mówili w szpitalu ?

Ja ogólnie dobrze się czuje.
W środę również mam wizytę u swojej doktorki będziemy mieć również badania połówkowe.
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

Właśnie leżymy i jemy winogronka 😀
No właśnie nie powiedzieli nic konkretnego 😪
Do tego mnie jeden lekarz nastraszył, że nawet jeśli coś by się z dzieckiem teraz działo, to oni i tak nie byliby w stanie go uratować

No właśnie nie powiedzieli nic konkretnego 😪
Do tego mnie jeden lekarz nastraszył, że nawet jeśli coś by się z dzieckiem teraz działo, to oni i tak nie byliby w stanie go uratować
Nie ma to jak dostać złota radę od lekarza eh.
Oszczędzaj się ile możesz i dbaj o siebie i maleństwo ❤️❤️❤️

reklama
Do góry