Kaasiek_96
Fanka BB :)
No ja się dałam namówić na ten szary tylko ze względu na porę roku, w której głównie będziemy użytkować gondole, bo jakbym miała rodzić latem, to w życiu by mnie na ten szary nie namówiliNo właśnie ja myślałam nad opcją z beżową gondolą plus jasny stelaż, ale nie mogłam się zdecydować i jednak wybrałam ciemniejszy wariant. Teraz cały czas myśle czy by nie zmienić zdania póki jeszcze mam czas, ale właśnie odstrasza mnie to czy nie będzie ciagle uwalony Wiadomo, po każdym spacerze taki ciemniejszy wózek też trzeba będzie przetrzeć, ale co jeśli jakieś plamy zostaną na jasnym albo trzeba będzie porządniej prać za każdym razem sama nie wiem… Na okres wiosenno letni taki odcień byłby super, ale nie wiem czy to dobry pomysł jeśli my mamy dzieciaczki listopadowe i większość czasu w gondoli spędzą gdy będzie kiepska pogoda. Do tego jeśli się sprawdzi, to można zostawić dla następnego dziecka albo łatwiej sprzedać, bo takie ciemniejsze kolory są uniwersalne, a chłopca wozić w kremowym beżu tak średnio Choć jak kto woli
I tak jak wychodziłam ze sklepu to miałam łzy w oczach, ze nie zamówiłam tego beżu
My właśnie z mężem mamy taki plan, ze jak nam się sprawdzi ten wózek to zostanie z nami na kolejne dziecko, dlatego nie braliśmy jakiegoś najtańszego, tylko już coś porządniejszego