reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

No właśnie ja myślałam nad opcją z beżową gondolą plus jasny stelaż, ale nie mogłam się zdecydować i jednak wybrałam ciemniejszy wariant. Teraz cały czas myśle czy by nie zmienić zdania póki jeszcze mam czas, ale właśnie odstrasza mnie to czy nie będzie ciagle uwalony 🙈 Wiadomo, po każdym spacerze taki ciemniejszy wózek też trzeba będzie przetrzeć, ale co jeśli jakieś plamy zostaną na jasnym albo trzeba będzie porządniej prać za każdym razem 😳😳 sama nie wiem… Na okres wiosenno letni taki odcień byłby super, ale nie wiem czy to dobry pomysł jeśli my mamy dzieciaczki listopadowe i większość czasu w gondoli spędzą gdy będzie kiepska pogoda. Do tego jeśli się sprawdzi, to można zostawić dla następnego dziecka albo łatwiej sprzedać, bo takie ciemniejsze kolory są uniwersalne, a chłopca wozić w kremowym beżu tak średnio :p Choć jak kto woli
No ja się dałam namówić na ten szary tylko ze względu na porę roku, w której głównie będziemy użytkować gondole, bo jakbym miała rodzić latem, to w życiu by mnie na ten szary nie namówili 🙈
I tak jak wychodziłam ze sklepu to miałam łzy w oczach, ze nie zamówiłam tego beżu 😜

My właśnie z mężem mamy taki plan, ze jak nam się sprawdzi ten wózek to zostanie z nami na kolejne dziecko, dlatego nie braliśmy jakiegoś najtańszego, tylko już coś porządniejszego 😉

reklama
Mi trochę szkoda inwestować w jakiś super wózek tylko na kilka miesięcy . Wszyscy dookoła mi mówią ze lepiej zainwestować w porządna spacerówkę chociaż pokusa przez pierwszym dziecku duża szarpnąć się i kupić jakiś piękny 😁😁😁 dlatego ja się rozglądam za jakimś używanym bo i tak potem zmienię, szczególnie ze mam nadzieje będę latac do polski to by się przydało coś lekkiego i co się łatwo składa

A żadnych ubranek itp nie mam jeszcze. Kupiłam tylko koszyk Mojżesza bo licze ze młode będzie tam spało w dzień w salonie ale pewnie życie to zweryfikuje.

My na wózek chcemy przeznaczyć
3500 - 4000 zł.
Myślę że w tej cenie kupimy nowy wózek z którego będziemy zadowoleni.

My nie planujemy kolejnych dzieci ta ciąża i tak jest wielkim cudem ❤️

My na wózek chcemy przeznaczyć
3500 - 4000 zł.
Myślę że w tej cenie kupimy nowy wózek z którego będziemy zadowoleni.

My nie planujemy kolejnych dzieci ta ciąża i tak jest wielkim cudem ❤️
Jeśli możecie sobie pozwolić na to finansowo to jasne, jeszcze większa radość z zakupów 😄 tym bardziej, że dzieciaczek mega wyczekany i na pewno będzie dopieszczony na maxa 🥰🥰🥰

Jeśli możecie sobie pozwolić na to finansowo to jasne, jeszcze większa radość z zakupów 😄 tym bardziej, że dzieciaczek mega wyczekany i na pewno będzie dopieszczony na maxa 🥰🥰🥰
Zgadza się wyczekiwane maleństwo wiele lat ❤️🥰😍 ale wiadomo nie będziemy szaleć z kasą ale też nie będziemy żałować.

Nie kupimy wózka za 10 tysięcy bo jak dla mnie strata kasy No chyba że ktoś może sobie pozwolić to nie widzę problemu 😉

No właśnie ja myślałam nad opcją z beżową gondolą plus jasny stelaż, ale nie mogłam się zdecydować i jednak wybrałam ciemniejszy wariant. Teraz cały czas myśle czy by nie zmienić zdania póki jeszcze mam czas, ale właśnie odstrasza mnie to czy nie będzie ciagle uwalony 🙈 Wiadomo, po każdym spacerze taki ciemniejszy wózek też trzeba będzie przetrzeć, ale co jeśli jakieś plamy zostaną na jasnym albo trzeba będzie porządniej prać za każdym razem 😳😳 sama nie wiem… Na okres wiosenno letni taki odcień byłby super, ale nie wiem czy to dobry pomysł jeśli my mamy dzieciaczki listopadowe i większość czasu w gondoli spędzą gdy będzie kiepska pogoda. Do tego jeśli się sprawdzi, to można zostawić dla następnego dziecka albo łatwiej sprzedać, bo takie ciemniejsze kolory są uniwersalne, a chłopca wozić w kremowym beżu tak średnio :p Choć jak kto woli
Eee co ze mnie za matka że nie przecieram wózka po każdym spacerze i stoi na klatce? :D

Haha, normalna matka 😂 Może ja jeszcze mam nierealne wyobrażenia na temat tego co będzie po porodzie, życie zweryfikuje 😂
No jakby tylko dziecko pozwoliło zrobić wszystko od razu :p rozumiem jak ktoś wjeżdża do domu i kółka wyciera (chociaż słyszałam że lepiej obkapac najpierw) ale material to nie wiem czemu. Może za duża sterylność :p ja tylko kocyk czy prześcieradło zakrywalam jak jeździł na odkryte ciałko, bo jeszcze remonty byly u ludzi to tym bardziej

No jakby tylko dziecko pozwoliło zrobić wszystko od razu :p rozumiem jak ktoś wjeżdża do domu i kółka wyciera (chociaż słyszałam że lepiej obkapac najpierw) ale material to nie wiem czemu. Może za duża sterylność :p ja tylko kocyk czy prześcieradło zakrywalam jak jeździł na odkryte ciałko, bo jeszcze remonty byly u ludzi to tym bardziej
No ja zamierzam trzymać wózek w przedpokoju i chyba kupię jakąś matę pod niego, żeby w razie czego na nią coś leciało. No właśnie materiał to też tak bez przesady, ale jednak jak sobie wyobrażę taki jasny materiał uwalony to tak średnio :p Wolałabym jednak wyjść na następny spacer z czystym wózkiem. Choć zamówiliśmy ciemny wózek, wiec nawet jeśli, to nie będzie tak widać 😆

reklama
No ja zamierzam trzymać wózek w przedpokoju i chyba kupię jakąś matę pod niego, żeby w razie czego na nią coś leciało. No właśnie materiał to też tak bez przesady, ale jednak jak sobie wyobrażę taki jasny materiał uwalony to tak średnio :p Wolałabym jednak wyjść na następny spacer z czystym wózkiem. Choć zamówiliśmy ciemny wózek, wiec nawet jeśli, to nie będzie tak widać 😆
Ula pedantula polecala dwie tacki z Ikei pod buty żeby stawiać na nim kółka :p

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry