reklama
maszak
Fanka BB :)
Omg jakie przygoda... no widzisz mnie tak nastraszyli, że 3 to tak szybko sie urodzi. I jak poczułam się jak z dziewczynami to w te pędy do szpitala. A cała akcja ustała i potem przez 2 tyg nic się nie wydarzyło . I nawet przy wywolywaniu było widać, że jest za wczesnie, bo nawet w dniu porodu lekarz wstawial główkę w kanał rodny, bo rotowała, ale na szczęście tego czuć nie było.To były takie dziwne skurcze, bo bardzo nieregularne, co godzinę, dwie i nijak nie spełnialy warunków żeby uznać za pordoowe i jechać do szpitala...męczyly mnie grubo ponad tydzień , a na ktg niby nic nie wychodziło, ale jak wysłałam znajomej położnej wykres to ona z kolei stwierdzila, że siłę maja taką jak już te porodowe
Dopiero po umyciu podłóg i prysznicu poszły wody i zaczęła się ostra jazda regularnie co kilka minut. Ledwo do szpitala zdążyłam chociaż jak sobie przypomnę jak mnie mąż odwoził, te polskie dziury w drogach i wyboje, a do tego uczucie jakbym to dziecko miała już na wylocie to... nie było takie śmieszne
modesty
@PasiastyOgon jak ktoś ma 2 z małą różnica wieku to jeszcze dla ludzi normalne bo sporo osób chce za jednym razem odchowac, nie siedzieć długo w pieluchach. A 3 to już zdziwienie, pewnie wpadka
PasiastyOgon
Moderator
Taaaak, i nawet podświadomie człowiek od razu się tłumaczy przed znajonymi, że tak chcieliśmy... bo własnie wszyscy tak myślą, że wpadka...@PasiastyOgon jak ktoś ma 2 z małą różnica wieku to jeszcze dla ludzi normalne bo sporo osób chce za jednym razem odchowac, nie siedzieć długo w pieluchach. A 3 to już zdziwienie, pewnie wpadka
maszak
I to mnie właśnie wkurza, że musimy się tłumaczýć. Bo za mało lat, bo za dużo, albo ze masz kolejne dzieciątko. Kochana zobaczysz jak u Was będzie teraz wesoło. Tzn pewnie jak dziudziuś skończy roczek, bo Ty masz małą róznicę i pisałaś, że jestrś zmęczona. Ale jak tylko najbardziej wymagający czas minie będzie superTaaaak, i nawet podświadomie człowiek od razu się tłumaczy przed znajonymi, że tak chcieliśmy... bo własnie wszyscy tak myślą, że wpadka...
PasiastyOgon
Moderator
Właśnie dzisiaj padam na twarz i stwierdzam, że jestem totalnie wykończona tym wszystkim... ale ostatnio kiepsko też śpię, mimo, że młodsza przesypia już noce. Za to ja się budzę, bo albo siku albo gorąco albo nie wiadomo dlaczegoI to mnie właśnie wkurza, że musimy się tłumaczýć. Bo za mało lat, bo za dużo, albo ze masz kolejne dzieciątko. Kochana zobaczysz jak u Was będzie teraz wesoło. Tzn pewnie jak dziudziuś skończy roczek, bo Ty masz małą róznicę i pisałaś, że jestrś zmęczona. Ale jak tylko najbardziej wymagający czas minie będzie super
maszak
Kochana teraz ogólnie taki czas, że zmęczone jesteśmy. Jedyny plus, że nam ta ciąża tak szybko minie . Ja ogólnie wolę na pełnych obrotach. No i faktycznie teraz też wieczorami padam na twarz . Jedyny plus to przesypiam nocki, ale rano pęcherz pełniusiWłaśnie dzisiaj padam na twarz i stwierdzam, że jestem totalnie wykończona tym wszystkim... ale ostatnio kiepsko też śpię, mimo, że młodsza przesypia już noce. Za to ja się budzę, bo albo siku albo gorąco albo nie wiadomo dlaczego
PasiastyOgon
Moderator
Właśnie mi jest trochę szkoda, że już połowa mijaKochana teraz ogólnie taki czas, że zmęczone jesteśmy. Jedyny plus, że nam ta ciąża tak szybko minie . Ja ogólnie wolę na pełnych obrotach. No i faktycznie teraz też wieczorami padam na twarz . Jedyny plus to przesypiam nocki, ale rano pęcherz pełniusi
maszak
no tak mi w sumie teżWłaśnie mi jest trochę szkoda, że już połowa mija
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Cześć!
Cisza jak makiem zasiał ale pewnie dziewczyny udzielają się na prywatnym wątku.
Dzisiaj już czuć chłodniej.
Dzien za dniem leci jak dla mnie te dni są takie same.
Oglądam różne rzeczy dla dzieciaków na necie.
Powiedzcie mi gdzie będziecie kupować wyprawke dla dzieciaków?
Jaki model czy producenta wózków polecacie ?
Ja się w ogóle nie znam
Cisza jak makiem zasiał ale pewnie dziewczyny udzielają się na prywatnym wątku.
Dzisiaj już czuć chłodniej.
Dzien za dniem leci jak dla mnie te dni są takie same.
Oglądam różne rzeczy dla dzieciaków na necie.
Powiedzcie mi gdzie będziecie kupować wyprawke dla dzieciaków?
Jaki model czy producenta wózków polecacie ?
Ja się w ogóle nie znam