G
guest-1693758626
Gość
Ale mam stresa dzisiaj wizyta.
Czuje ze serce wali mi jak szalone.
Nie wiem jak wytrzymam do wieczora.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też zawsze stresuję się przed wizytą i mam w głowie same czarne scenariusze najchętniej chodziłabym co tydzień na usgAle mam stresa dzisiaj wizyta.
Ja też mogłabym chodzić co tydzień chociaż u mnie to koło godziny w jedną stronę do doktorki.Też zawsze stresuję się przed wizytą i mam w głowie same czarne scenariusze najchętniej chodziłabym co tydzień na usg
18 tydzień plus 4 dni choć u doktorki będzie pewnie 3 dniTrzymam kciuki żeby wszystko było w porządku musi!
Który to tydzień u ciebie? Jak się ogólnie czujesz?
Trzymam za Was kciuki! Daj koniecznie znać po wizycie co tam słychać u małego człowiekaAle mam stresa dzisiaj wizyta.
Mały czlowieczek spal w najlepsze ❤❤Trzymam za Was kciuki! Daj koniecznie znać po wizycie co tam słychać u małego człowieka
Mały czlowieczek spal w najlepsze ❤❤
Serduszko pięknie biło ❤❤
Martwię się trochę bo doktorka coś mówiła że mam łożysko kurcze nie pamiętam dokładnie nie to przodujące że na szyjce ale jest nad szyjka mówiła że do 22 ma czas się jeszcze podnieść.
No właśnie ja chyba coś podobnego mam choć doktorka mówiła że nie zasłania ani nie dotyka jest nad szyjka ale w bliskiej odległości. I trochę się martwię czy faktycznie się podniesie ?W pierwszej ciazy na polowkowym wyszlo mi, ze mam lozysko przodujace brzeznie. Tzn ze jest polozone blisko szyjki i troche ja przyslania/dotyka, ale nie zaslania ujscia. Ale wszystko sie ladnie podnioslo pozniej
No właśnie ja chyba coś podobnego mam choć doktorka mówiła że nie zasłania ani nie dotyka jest nad szyjka ale w bliskiej odległości. I trochę się martwię czy faktycznie się podniesie ?
Czy mam mieć całkowicie nakaz leżenia ?
Martwię się.
Jak to było u Ciebie?