reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Drogie Koleżanki, wesprzyjcie! Ostatnia miesiączka 08.02, kolejna planowa miała pojawić się 08.03… i nie pojawiła się[emoji3059] 09.03 zrobione dwa różne testy i druga kreseczka widoczna. 11.03 beta: 167,000. Martwi mnie okropnie to, ze pobolewa mnie brzuch, nie mocno ale to czuję. Wizyta u ginekologa zaklepana na najbliższy czwartek. Zwariuje do tego czasu [emoji2962]
Mnie do tej pory brzuch boli jak na okres I ciągnie. Jak nie czuję to się martwię [emoji846]

reklama
Dziewczyny, Wasze kreski na teście były z dnia na dzień jakoś dużo bardziej wyraźne czy ciemniały powoli? ;) moja tak nieznacznie przybiera na sile 🤔 jutro biegnę na betę

@modesty @KermitŻaba dzięki, uspokoiłam się trochę ;) moja to jeszcze taka blada, dopiero 11-12 dni po owu ;) i 27dc
Chyba póki co najpóźniej z Was? 🤔

Załączniki

• 20220312_225253.jpg
    20220312_225253.jpg
    250 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_0570.JPG
    IMG_0570.JPG
    734,2 KB · Wyświetleń: 76
Drogie Koleżanki, wesprzyjcie! Ostatnia miesiączka 08.02, kolejna planowa miała pojawić się 08.03… i nie pojawiła się🥰 09.03 zrobione dwa różne testy i druga kreseczka widoczna. 11.03 beta: 167,000. Martwi mnie okropnie to, ze pobolewa mnie brzuch, nie mocno ale to czuję. Wizyta u ginekologa zaklepana na najbliższy czwartek. Zwariuje do tego czasu 🤯
Mnie pobolewał brzuch aż do 18dpo,też się martwiłam ale beta 14dpo 419 a 16dpo 995, i podobno ból brzucha jest normalny dopóki nie odczuwasz mocno dokuczających skórczów.Ostatnia miesiaczka 9.02 także podobnie :)

Hej dziewczyny.
@PasiastyOgon moje tez ciemnialy, ale mało, i wyglądały jak u Ciebie. Trzymam kciuki za betę. Czyli bo juz powinna być ładna :).
@mart_88 Bolący brzuch jak na @ to raczej normalne. Zmiany hormonalne na to wpływają. Zresztą delikatne bóle towarzyszą w 9 miesiacach. Najbardziej trzeba się martwić jeśli pojawia się żywa krew i wtedy IP.
Miłego dzionka

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie pobolewał brzuch aż do 18dpo,też się martwiłam ale beta 14dpo 419 a 16dpo 995, i podobno ból brzucha jest normalny dopóki nie odczuwasz mocno dokuczających skórczów.Ostatnia miesiaczka 9.02 także podobnie :)
Tak, mnie przy drugiej ciąży na początku też bolaly więzadła po bokach i to też podobno normalne. Wczoraj na spacerze z dwójką trochę chyba już się przeforsowałam, bo też więzadła ciagnęły 🤷‍♀️ no, ale ma prawo tak być, bo to hormony+rozciaga się wszystko. Tak jak piszesz póki nie są to silne bóle i skurcze to jest ok ;)

Do góry