reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Witam. Również chciałam się przywitać. Ciąża uzyskana dzięki insemiancji, wykonana 14.02. Według OM termin na 07.11 🤔 pierwsza ciąża, ciekawi mnie tylko gdyż przy zabiegu pęknięte były 2 pęcherzyki czyli jakieś ryzyko ciąży mnogiej jest 😊 w dniu wizyty w 4 tc był pecherzyk ciążowy 5mm i następna wizyta na 21.03 i może będzie serduszko. Gdy zapytaliśmy czy pojedyncza Pani doktor stwierdziła że coś tam by się chciało robić ale nic z tego raczej nie będzie i będzie jedno maleństwo 😊 ale jednak patrząc na zdjęcie mam wątpliwości, okaże się 21.03 😁 co myślicie? Wrzucam jedno zdjęcie podglądowe 😊

Załączniki

• IMG_20220313_130706.jpg
    IMG_20220313_130706.jpg
    609,7 KB · Wyświetleń: 96
Dziewczyny, Wasze kreski na teście były z dnia na dzień jakoś dużo bardziej wyraźne czy ciemniały powoli? ;) moja tak nieznacznie przybiera na sile 🤔 jutro biegnę na betę
Ja praktycznie codziennie robiłam testy dwóch różnych firm i faktycznie kreska była ciemniejsza ☺️. Nie wiem jak z betą, ale wizyta u lekarza dopiero w kwietniu. Pozostaje czekać 💁🏼‍♀️

Cześć dziewczyny,
Pozwoliłam sobie napisać po czytaniu waszych wiadomości i odpowiedzi w tym wątku na formum. Fajnie, że jesteście i się wspieracie 🤗Dołączam do grona 😀
Jestem na początku ( po poronieniu w 5 tyg. w grudniu 2021 wiec czekam z okazaniem radości całemu światu). Ostatnia miesiączka 07.02 ( pierwszy dzień), test z wtorku 08.03 dwie kreski, więc szybko w środę 09.03poszłam na Beta hcg wynik 5517, w piątek 11.03 wynik powyżej 10000 ( nie dostałam dokładnego wyniku, nawet już nie chciało mi się dyskutować w laboratorium). Wizyta u ginekologa w środę 16.03 i strasznie się stresuje czy oby napewno będzie ok, Beta duża jak na taki początek …. Fora internetowe przewertowane wszystkie 🙈Stres daje się we znaki. Trzymajcie się wszystkie 💪🏼

Załączniki

• 3DBABC10-6266-4B3D-899F-BE3138DDFBF0.jpeg
    3DBABC10-6266-4B3D-899F-BE3138DDFBF0.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 73
Cześć dziewczyny,
Pozwoliłam sobie napisać po czytaniu waszych wiadomości i odpowiedzi w tym wątku na formum. Fajnie, że jesteście i się wspieracie 🤗Dołączam do grona 😀
Jestem na początku ( po poronieniu w 5 tyg. w grudniu 2021 wiec czekam z okazaniem radości całemu światu). Ostatnia miesiączka 07.02 ( pierwszy dzień), test z wtorku 08.03 dwie kreski, więc szybko w środę 09.03poszłam na Beta hcg wynik 5517, w piątek 11.03 wynik powyżej 10000 ( nie dostałam dokładnego wyniku, nawet już nie chciało mi się dyskutować w laboratorium). Wizyta u ginekologa w środę 16.03 i strasznie się stresuje czy oby napewno będzie ok, Beta duża jak na taki początek …. Fora internetowe przewertowane wszystkie 🙈Stres daje się we znaki. Trzymajcie się wszystkie 💪🏼
Jesteś pewna że 7.02 to napewno była miesiączka? Bo ten wynik jest o dużo za wysoki jak na taki początek..choć jak zerkam na średnią to się jeszcze mieści więc nie wiem..ale trzymam mocno kciuki,kiedy masz wizytę?

Jesteś pewna że 7.02 to napewno była miesiączka? Bo ten wynik jest o dużo za wysoki jak na taki początek..choć jak zerkam na średnią to się jeszcze mieści więc nie wiem..ale trzymam mocno kciuki,kiedy masz wizytę?
Beta jest wartością osobniczą. Niektórzy mają bardzo wysoką, a niektórym wystarczy niska, żeby utrzymać ciążę. A może to bliźniaki [emoji3059][emoji3059]

reklama
Do góry