modesty
Fanka BB :)
Migdały. A wiesz dokładnie na co alergia? Bo przy wziewnej trzeba sprawdzić krzyżowe i je wykluczyć jak pyli.Mam wrażenie, że mało tutaj ostatnio się udzielam. Myślałam nawet czy nie zrobić sobie przerwy na jakis reset, ale chyba nie, bo jeszcze gorzej się rozkleję wewnętrznie. Muszę wziąć się w garść.
To pewnie energia teściowej mnie dobiła, bo dzisiaj nas odwiedziła.
Zazdroszczę wszystkim, które mają jakąkolwiek pomoc babć do dzieci z jednej strony zawsze można chwilkę odetchnąć, a z drugiej wiem, że zawsze to jednak okazja do spięć... to może inaczej napiszę-zazdroszczę wszystkim, które macie fajne babcie do pomocy
Macie jakieś sposoby na zgagę w ciąży w nocy? Przed tą ciążą już miałam od lekarza podejrzenie refluksu, zalecenie jedzenia max do godz. 18.00. Ale w ciąży grzeszki się zdarzają poza tym muszę sobie zrobić badania z krwi na alergie pokarmowe, bo coś czuję, że to nie jest jedynie kwestia kwasów żołądkowych... mam alergięna pyłki, a to często się krzyżuje z jedzeniem...
U nas częste spięcia. Ja już zwykle nie komentuje, zmieniam temat. Teraz jak my chorzy i nie wiedzieliśmy czy dziecko też nie będzie bo miał niby 37, to oczywiście komentarz, że za lekko chodzi i bez skarpet, że powinien mieć rączki i nóżki ciepłe. Taa... dobre argumenty, 2 razy w życiu miał katar, raz lekka infekcje ucha i to na pewno przez to