PasiastyOgon
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łyżeczkowali mnie bo po tym jak lekarz, który stwierdził biochem nie widział zarodka jednak wysłał mnie do szpitala i tam na usg lekarz zobaczył resztki jeszcze po poronieniu wiec tutaj już biochemiczna została wykluczona. Wiec wysłali na hist-pat. Ja najchętniej bym sobie jajowody podwiązała bo wiem ze nie chce już i to się nie zmieni ale w Polsce to nielegalne.
A może bym chciała sobie ułożyć życie z kimś innym? A co do tego kto jest jakim materiałem na ojca lub nie- darowalabym sobie taki komentarz- nie masz prawa obrażać mnie w ten sposób.Ale Twój mąż już wazektomie może zrobić.
Szczególnie że średni raczej z niego material na ojca
Nikt Ciebie nie obraził, a jedynie Twojego meza w którym za grosz nie masz wsparcia. Zostawił Cię w natrudniejszym momencie. Ja osobiście gdyby mnie maz opuścił w takim momencie bym chciała jednak ułożyć sobie życie z kimś innym. I jeśli chcesz sobie ułożyć życie z innym to jak najbardziej masz do tego prawo. Chciałas wyjechać więc może skorzystaj z tego?A może bym chciała sobie ułożyć życie z kimś innym? A co do tego kto jest jakim materiałem na ojca lub nie- darowalabym sobie taki komentarz- nie masz prawa obrażać mnie w ten sposób.
A ja sobie takich komentarzy nie życzę, bo ludzie się zmieniają. I tyle w temacie.Nikt Ciebie nie obraził, a jedynie Twojego meza w którym za grosz nie masz wsparcia. Zostawił Cię w najważniejszym momencie. Ja osobiście gdyby mnie maz opuścił w takim momencie bym chciała jednak ułożyć sobie życie z kimś innym. I jeśli chcesz sobie ułożyć życie z innym to jak najbardziej masz do tego prawo. Chciałas wyjechać więc może skorzystaj z tego?
Mleko..Mam wrażenie, że mało tutaj ostatnio się udzielam. Myślałam nawet czy nie zrobić sobie przerwy na jakis reset, ale chyba nie, bo jeszcze gorzej się rozkleję wewnętrznie. Muszę wziąć się w garść.
To pewnie energia teściowej mnie dobiła, bo dzisiaj nas odwiedziła.
Zazdroszczę wszystkim, które mają jakąkolwiek pomoc babć do dzieci z jednej strony zawsze można chwilkę odetchnąć, a z drugiej wiem, że zawsze to jednak okazja do spięć... to może inaczej napiszę-zazdroszczę wszystkim, które macie fajne babcie do pomocy
Macie jakieś sposoby na zgagę w ciąży w nocy? Przed tą ciążą już miałam od lekarza podejrzenie refluksu, zalecenie jedzenia max do godz. 18.00. Ale w ciąży grzeszki się zdarzają poza tym muszę sobie zrobić badania z krwi na alergie pokarmowe, bo coś czuję, że to nie jest jedynie kwestia kwasów żołądkowych... mam alergięna pyłki, a to często się krzyżuje z jedzeniem...
No dobrze. Skończmy temat, Twoje życie i Twoje wybory.A ja sobie takich komentarzy nie życzę, bo ludzie się zmieniają. I tyle w temacie.
O, siemię lniane. Zapomniałam, dzięki!Spróbuj siemienia lnianego z mlekiem/miodem, jogurt naturalny, jak lubisz może być tez kefir.