reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Hej dziewczyny. Chyba i ja się tu przywitam. Test robiony 10dpo delikatna kreseczka. Nie ufałam temu testowi poleciałam na betę. Popołudniu wynik 22.56, po 72 h 81.69 przyrost 134%. Termin z om wypada na 17.11.
Objawy mam takie jak zawsze senność, ból piersi, częste wizyty w wc.
Pozdrawiam

reklama
Część :) ja też już mogę się przywitać. My z mężem jesteśmy po inseminacji, także owulację mam potwierdzoną 22.02. Testy pozytywne zaczęły wychodzić już od 10dpo. 14dpo poszłam na betę, która wyszła 73 mlUml, po 48h już 201 mU/ml 😍😍
20220312_084313.jpg

Mam pytanko, czy jeszcze przed wizytą u gina bierzecie jakieś suple, czy czekacie, aż gin coś zaleci, o ile zaleci? 😉

Cześć dziewczyny.
Właśnie do Was dolaczylam. Testy zrobiłam 2 dni temu. W dzień, gdy powinien przyjść okres. Testy były z popołudniowego moczu.
Mam już 7 letniego synka i nie mogę uwierzyć, ze dzieje sie to znowu ♥.
Ostatnią miesiaczke mialam 04.02. Poza typowymi objawami na okres nic nie wskazywało na ciążę. Z ta różnicą, że ból piersi był dłuższy. Wizytę u lekarza mam w czwartek, będzie to 41 dzień cyklu. Mam nadzieję, ze co nieco juz zobacze :)

Ostatnia edycja:
No hej. Ja też się przywitam. Nieśmiało.test robiony 10 dni po spodziewanej miesiączce.
Beta w czwartek wyniosła 199.2.
Lekarz 22 marca.

Załączniki

• IMG-20220309-WA0005.jpeg
    IMG-20220309-WA0005.jpeg
    268,8 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry