modesty
Fanka BB :)
Czy ja się mylę, czy po tej ciąży wciąż nie powiecie ostatniego słowa?To chyba w miarę znośna różnica wieku u mnie 3latek i roczniak....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ja się mylę, czy po tej ciąży wciąż nie powiecie ostatniego słowa?To chyba w miarę znośna różnica wieku u mnie 3latek i roczniak....
Zarodek był? I jaki wiek ciąży wyszedł z usg?Ja juz po wizycie, serduszka nie widać za dwa tygodnie kolejna wizyta
No nie mógł zobaczyć przy takiej becie. Ja byłam u lekarza 1,5 tygodnia po spodziewanej miesiączce i beta podobna i też nic nie było widać. Pewnie przesunięta owulacjaHej . Testy zrobiłam 2 dni przed spodziewana miesiączka oba pozytywne . Do lekarza poszłam w dniu spodziewanej miesiączki z powodu infekcji domyślam się że lekarz nic nie zobaczy ale nie myślałam że napewno wykluczy . Lekarz nic nie widział powiedział że to tylko spóźniona miesiączka . Nie skierował mnie na żadne badania . Sama postanowiłam zrobić betę 357 dwa dni później 597 . Termin z miesiączki na 14 .11 . Teraz sama nie wiem co myśleć .
A ty na kiedy masz termin ?No nie mógł zobaczyć przy takiej becie. Ja byłam u lekarza 1,5 tygodnia po spodziewanej miesiączce i beta podobna i też nic nie było widać. Pewnie przesunięta owulacja
Niby na 1 listopada ale może być jednak później bo może właśnie miałam dłuższy cykl... liczyłam że mam 33 dni, om była 20 stycznia.A ty na kiedy masz termin ?
4tydz zarodek jest zlecił badania i zmienić femibion 1 na kwas foliowy i vitamine d3 2000Zarodek był? I jaki wiek ciąży wyszedł z usg?
A Wy na ile się nastawiacie?Czy ja się mylę, czy po tej ciąży wciąż nie powiecie ostatniego słowa?