reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja dzwoniłam do lekarza tylko jak zoabczylam lekka kreseczkę to było jakoś 3+3 poszłam zrobić betę to miałam 12.3 , i mam wizytę już w pon to będzie 4+2 wczoraj będę robiłam to była 31.1 i progesteron 16,01
No to ja tak samo jestem 3+3 i słaba kreska. To może też się dowiem jak mój gin ma termin 🤔 może na przyszly tydzień, chociaż to jeszcze wcześnie i chyba w 4 tygodniu zaświadczenia nie da...

reklama
Ja dzwoniłam do lekarza tylko jak zoabczylam lekka kreseczkę to było jakoś 3+3 poszłam zrobić betę to miałam 12.3 , i mam wizytę już w pon to będzie 4+2 wczoraj będę robiłam to była 31.1 i progesteron 16,01
Mi się wydaje, że to za wcześnie na wizytę [emoji846][emoji846] Ja mam 5 + 4 i wizytę dokładnie za tydzień. Dopiero przy becie ok 1000 coś widać.

Nio ja chce zobaczyć czy coś widać , a co do l4 to zapytam się jak to wyglada bo ja mam jeszcze dwa tyg urlopu w pracy zaległego 😂 a mam dobre relacje z kierownikiem to może pójdzie na taki układ i pracuje na produkcji to tez inaczej może spojrzy na to

Niestety nie😥 Córka jakieś 2 miesiące temu zupełnie się odstawiła. Ale ciągle mam mleko i ciekawa jestem czy tak już będzie do porodu😆
A to jest Twoja 2 ciąża? Dołączyłam później i nie kojarzę czy pisałaś coś na ten temat wcześniej 🤦‍♀️
Ja to bym chciała żeby młoda sama się odstawiła, bo nie wiem czy w ciąży będę mogła karmić... chociaż jak zaszłam w druga to starszak łagodnie się odstawił, może mu przestało smakować ;)

Nio ja chce zobaczyć czy coś widać , a co do l4 to zapytam się jak to wyglada bo ja mam jeszcze dwa tyg urlopu w pracy zaległego 😂 a mam dobre relacje z kierownikiem to może pójdzie na taki układ i pracuje na produkcji to tez inaczej może spojrzy na to
Nie bedzie nic widac. Widać dopiero jak beta wynosi powyżej 1000. L4 dają jak jest potwierdzony zarodek/serce. Niestety nie mogą wczesniej dać bo jak się okaże ze to jednak nic z tego to lekarz pozniej ma przekichane.

reklama
Nie bedzie nic widac. Widać dopiero jak beta wynosi powyżej 1000. L4 dają jak jest potwierdzony zarodek/serce. Niestety nie mogą wczesniej dać bo jak się okaże ze to jednak nic z tego to lekarz pozniej ma przekichane.

Tak się tylko wtrącę, ja na wizycie z pęcherzykiem, to było chyba 5+0 miałam propozycję wystawienia zwolnienia przez lekarza, mimo, że zarodka ani nic innego jeszcze w pęcherzyku nie było 😉

Do góry