reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Pytanie robiłam betę 28.01 wynik mam 775,4 02.03 miałam 1932 a dziś tylko 5659. Wynik poniżej normy czy to oznacza brak ciąży ....
Czemu niby brak ciazy? Nie rób już bety, bo teraz przyrasta wolniej :) Mialas juz usg, serduszko bilo wiec teraz tylko obraz usg jest ważny.

reklama

Załączniki

• Screenshot_20220307-201421_Chrome.jpg
    Screenshot_20220307-201421_Chrome.jpg
    280,1 KB · Wyświetleń: 88
Miałam USG ale byl tylko pęcherzyk...
Wiesz, w pewnym momencie beta przestaje rosnac 66%. choc na tym etapie faktycznie powinno wzrosnąć jeszcze. Ale jest jeszcze nadzieja, u mnie też w którymś momencie było poniżej 60% a jestem w ciąży. Także kiedy masz wizytę aby potwierdzić serce?

Ale ważny jest przyrost a on jest na poziomie 56%
Ale czasami trochę zwalnia, poniżej 50% nie spadł więc myślę że nie ma co panikować,zwłaszcza jeśli np dołaczyłaś jakieś witaminy które zawierają biotynę. Możesz powtórzyć betę za 2 dni jeśli ci to nie daje spokoju...ale poczekałabym do soboty na wizytę

reklama
Ale czasami trochę zwalnia, poniżej 50% nie spadł więc myślę że nie ma co panikować,zwłaszcza jeśli np dołaczyłaś jakieś witaminy które zawierają biotynę. Możesz powtórzyć betę za 2 dni jeśli ci to nie daje spokoju...ale poczekałabym do soboty na wizytę
Jestem przeziębiona a właściwie już mi kaszel został więc może to ....

Do góry