reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Pytanie robiłam betę 28.01 wynik mam 775,4 02.03 miałam 1932 a dziś tylko 5659. Wynik poniżej normy czy to oznacza brak ciąży ....
Czemu niby brak ciazy? Nie rób już bety, bo teraz przyrasta wolniej :) Mialas juz usg, serduszko bilo wiec teraz tylko obraz usg jest ważny.

reklama

Załączniki

• Screenshot_20220307-201421_Chrome.jpg
    Screenshot_20220307-201421_Chrome.jpg
    280,1 KB · Wyświetleń: 98
Miałam USG ale byl tylko pęcherzyk...
Wiesz, w pewnym momencie beta przestaje rosnac 66%. choc na tym etapie faktycznie powinno wzrosnąć jeszcze. Ale jest jeszcze nadzieja, u mnie też w którymś momencie było poniżej 60% a jestem w ciąży. Także kiedy masz wizytę aby potwierdzić serce?

Ale ważny jest przyrost a on jest na poziomie 56%
Ale czasami trochę zwalnia, poniżej 50% nie spadł więc myślę że nie ma co panikować,zwłaszcza jeśli np dołaczyłaś jakieś witaminy które zawierają biotynę. Możesz powtórzyć betę za 2 dni jeśli ci to nie daje spokoju...ale poczekałabym do soboty na wizytę

reklama
Ale czasami trochę zwalnia, poniżej 50% nie spadł więc myślę że nie ma co panikować,zwłaszcza jeśli np dołaczyłaś jakieś witaminy które zawierają biotynę. Możesz powtórzyć betę za 2 dni jeśli ci to nie daje spokoju...ale poczekałabym do soboty na wizytę
Jestem przeziębiona a właściwie już mi kaszel został więc może to ....

Do góry