reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny jakie macie objawy ciąży (oprócz braku miesiączki) ? Bo u mnie czasem zmęczenie w ciągu dnia, czasem poczuje nudności i może piersi są bardziej okrągłe i tyle a u was ?

Dziewczyny jakie macie objawy ciąży (oprócz braku miesiączki) ? Bo u mnie czasem zmęczenie w ciągu dnia, czasem poczuje nudności i może piersi są bardziej okrągłe i tyle a u was ?
Ja zasypiam o godzinie 20, sikam co 30 min. Jak wypiję więcej to nawet częściej, jest mi zimno, w nocy się pocę, wczoraj wypiłam kawę i od razu oblałam się zimnym potem i od 3 dni zaczynają mnie boleć piersi. Tylko ja biorę dużo luteiny, więc może te objawy są gorsze. Aaaa i jestem ciągle głodna.

Ja czuje się ogólnie nie za dobrze 😅 Budzę się wcześnie jak na mnie i nie mogę dalej spać (4-6), bardziej się pocę. Jestem zmęczona i często boli mnie głowa. Bywa mi niedobrze, ale nie wymiotuję. Piersi też mam wrażliwsze, ale bez przesady

Ja też się czuje ogolnie dobrze, oprócz tego że mogłabym spac cały czas, czkawka, i bekanie, to mi towarzyszy na początku 😅

U mnie teraz to tylko zimno cały czas. I jak mi się zdarzy gdzieś spieszyć, iść szybko, to trochę boli w kroku. Zauważyłam też że jak nagle wstanę to trochę mi się zakreci w głowie. Nie mam czasu na objawy na razie haha.

Dziś kolejna beta zrobiona, przyrost w normie ❤️

Załączniki

• Screenshot_20220307_114550_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_20220307_114550_com.google.android.apps.docs.jpg
    236,3 KB · Wyświetleń: 114
  • Screenshot_20220307_114731_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220307_114731_com.android.chrome.jpg
    208,2 KB · Wyświetleń: 112
Zaczęlo się od częstego sikania i lekkiego ciągnięcia jajnika...od 9 dpo uwaga:dziwny ból zębów i dziąseł (🤣) i ciągle było mi zimno a wraz takie uderzenie gorąca i później spowrotem zimno jak przy menopauzie i niesmakowała mi moja ulubiona orzechowa kawa, cycki jak balony i bolą ale dopiero od 12dpo gdzie wcześniej co cykl mnie bolały od razu kilka dni po owu..i wiecznie zmęczona jestem i mam lekkie mdłości to chyba tyle :p

Pytanie robiłam betę 28.01 wynik mam 775,4 02.03 miałam 1932 a dziś tylko 5659. Wynik poniżej normy czy to oznacza brak ciąży ....

reklama
Do góry