PasiastyOgon
Moderator
Też macie gorzki posmak w ustach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam, ale co 6h biore luteinę pod język i ona jest gorzka więc to przez niąTeż macie gorzki posmak w ustach?
Też macie gorzki posmak w ustach?
U mnie podobnie wie tylko mąż. Jestem jeszcze przed pierwszą wizytą, więc tym bardziej nie chcę nikomu mówić. No i też ogólnie nie spieszy mi się mówić innym, bo np moja mama strasznie wszystko przeżywa i na pewno będzie mówić jak sobie dam radę itpJa dziś pół nocy nie spałam - tak mnie wzdęcia męczyły. Tym razem były bolesne niestety. Także widzicie - ja jesc mogę wszystko, wymiotów nie mam, mdłości okazjonalnie, ale jak zjem coś większego np. obiad, to potem cierpię i mecze się z wzdeciami. Ja dziś mam gorszy dzień - znów mnie emocje naszły, jak dam radę z trójką dzieciaków. Oczywiście wiem ze dam, ale jednak czasem mnie przerażenie ogarnia…
Wy już się wszystkie chwaliliście ciążami? Ja jeszcze nikomu nie powiedziałam wie tylko mąż oczywiście i moj lekarz
Kurczę, ja też mam często wzdęcia ostatnio byłam w kinie na 2,5h filmie..oczywiście martwiłam się o wychodzenie na siku , ale złapały mnie też takie wzdęcia..że nie mogłam się skupić na seansie .Ja dziś pół nocy nie spałam - tak mnie wzdęcia męczyły. Tym razem były bolesne niestety. Także widzicie - ja jesc mogę wszystko, wymiotów nie mam, mdłości okazjonalnie, ale jak zjem coś większego np. obiad, to potem cierpię i mecze się z wzdeciami. Ja dziś mam gorszy dzień - znów mnie emocje naszły, jak dam radę z trójką dzieciaków. Oczywiście wiem ze dam, ale jednak czasem mnie przerażenie ogarnia…
Wy już się wszystkie chwaliliście ciążami? Ja jeszcze nikomu nie powiedziałam wie tylko mąż oczywiście i moj lekarz
Mam tak samo z tą trójkąJa dziś pół nocy nie spałam - tak mnie wzdęcia męczyły. Tym razem były bolesne niestety. Także widzicie - ja jesc mogę wszystko, wymiotów nie mam, mdłości okazjonalnie, ale jak zjem coś większego np. obiad, to potem cierpię i mecze się z wzdeciami. Ja dziś mam gorszy dzień - znów mnie emocje naszły, jak dam radę z trójką dzieciaków. Oczywiście wiem ze dam, ale jednak czasem mnie przerażenie ogarnia…