reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Jak Wy to robicie :) Ja nie zjadłam nic niedozwolonego przez całą ciążę, żadnego fastfooda ani nawet ciastka a i tak przytyłam 10

reklama
Zjadłam całego hamburgera plus frytki. Nigdy w życiu nie zjadłam całego 🙈 Boże jaki był cudowny. Chyba w końcu mi brzuch wyskoczył 🙉
Też wczoraj sobie dałam z obiadem, cały talerz z górka 😵ziemniaki, dwa kotlety mielone i sałata ze śmietaną. Nawet dobrze nie gryzłam 😁😁😁😁 szok co się dzieje. A dzisiaj miałam chęć na czekoladę wedlowską truskawkową i żadnej innej... 🙈

Ja zjadłam łagodnego Vifona 😁😁 nie mogłam się oprzeć 😁
Ah ja w poprzedniej ciąży tak marzyłam o vifonie. I za każdym razem jak już sobie powiedziałam, że jak raz zjem to nic się nie stanie, to dostawałam opierdziel od męża i ani razu nie udało mi się zjeść 😵‍💫 a teraz jakoś nie mam ochoty. Ale sushi to by się zjadło 🤔

Ale powiem Wam, że ja złapałam jakąś fazę na płatki do mleka. W 3 dni dwie duże paczki zjadłam nesquika i normalnych corn flakesów. I mleko do tego zimne litrami. 😁 pamiętam, że ostatnio tak miałam po porodzie. Na śniadanie obiad i kolację płatki z mlekiem 😃

Ah ja w poprzedniej ciąży tak marzyłam o vifonie. I za każdym razem jak już sobie powiedziałam, że jak raz zjem to nic się nie stanie, to dostawałam opierdziel od męża i ani razu nie udało mi się zjeść 😵‍💫 a teraz jakoś nie mam ochoty. Ale sushi to by się zjadło 🤔
Ja zjadłam jak Mojego nie było w domu 😁 do czego to doszło żeby się po domu chować żeby coś zjeść 🙈 normalnie czułam taki magnes do tej zupki jak jakaś zauroczona 😁😁 wiem dobrze, że to sama chemia, ale może niektórych pierwiastków potrzebuję? 😁😁

reklama
Ale powiem Wam, że ja złapałam jakąś fazę na płatki do mleka. W 3 dni dwie duże paczki zjadłam nesquika i normalnych corn flakesów. I mleko do tego zimne litrami. 😁 pamiętam, że ostatnio tak miałam po porodzie. Na śniadanie obiad i kolację płatki z mlekiem 😃
Płatki bardzo chętnie, koło 21:00, tak samo z zimnym mlekiem 😁

Do góry