reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja OM miałam 08.02. A owulację potwierdzoną monitoringiem 21.02. Lekarz powiedział, że pęcherzyk jest już tak duży, że lada moment pęknie i żeby starać się czym prędzej 😁
Tak też zrobiliśmy 😅

reklama
U mnie OM 08.02.
Owu między 21-22.02 - myśle ze była 21.02 bo z samego rana wyszedł mi pozytywny owulak i strasznie bolało całe podbrzusze.
Na ostatniej wizycie wyprzedzałam termin z OM o 1 dzień, czyli z 15.11 teoretycznie zeszło na 14.11, ale czekam na kolejną wizytę żeby zobaczyć czy trend się utrzymał 😉

U mnie OM 04.02. Ale miałam in vitro na cyklu naturalnym w 11 dniu cyklu, więc powinnam mieć termin na 06-08.11, ale mam na 11.11. Mam nadzieję, że maluszek jeszcze nadrobi🙂

reklama
U mnie OM 08.02.
Owu między 21-22.02 - myśle ze była 21.02 bo z samego rana wyszedł mi pozytywny owulak i strasznie bolało całe podbrzusze.
Na ostatniej wizycie wyprzedzałam termin z OM o 1 dzień, czyli z 15.11 teoretycznie zeszło na 14.11, ale czekam na kolejną wizytę żeby zobaczyć czy trend się utrzymał 😉
O! Ja tak samo OM 8.02, jedna owulka 19.02 a druga ok 21.02 - miałam dwa pęcherzyki i najpierw pękł jeden, a potem drugi 😁 na USG mialam osatnio ciążę młodszą o 3dni niż z OM więc może tej drugiej owulki jest 😁

Do góry