reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

O to mam podobnie 🤣🤣... choć w sumie dużo nie zjadłam... tylko pół liona ;)..
@PasiastyOgon ja tez bym tylko na ostro 🤣🤣 także jutro będzie alio olio 🤤
@Nowa103 U mnie w 7t mały człowiek 1 cm. Ty się nic nie martw maluszek jest jest :). A tak z ciekawości kiedy miałaś @?
@Kaasiek_96 ja z moimi dziewczynkami głównie na słodko na początku 🤭
OM 4.02 i w sumie jak przeliczyłam to dokładnie się zgadza, 2 tygodnie później pykło, bo z USG jest pewnie termin od zapłodnienia a nie ten liczony z miesiączki, czyli wychodzi na to że jest ok. Zdziwiłam się tylko bo jak byłam 3 tygodnie temu na wizycie to był 6t3d, ale widać sprzęty nie są idealne 😊

reklama
No właśnie też to slodkie... A żelki to szczególnie. Ale jak mówicie o tych ciastach 🥰 chyba zaraz jakąś babkę upiekę 😁 albo jakieś jogurtowe z owocami. Ah 😁 dla testu zjadłam dziś ogórka kiszonego do obiadu i zero emocji 😁 No mam nadzieję że nie będę musiała nowych ciuszków kupować i znowu będzie córcia. 😁

Nie bierzcie ze mnie przykładu!!! Wczoraj miałam skurcze jelit i biegunkę więc dziś postanowiłam, że zrobię sobie dietę. A moja dieta polegała na tym, że zjadłam babkę i banana przez caly dzien!!! Boże jak mi niedobrze. Zaraz umrę. Jak poczułam zapach zmywarki od razu wylądowałam w wc. Boże jaka ja jestem idiotka🙉 Muszę się zmusić do zjedzenia to mi przejdzie. Ale biegunki nie mam😜
Ja nigdy nie jadłam żelków. Ale czekoladę całą na raz. Ostatnio mąż kupił i tylko spróbowałam i leży.

Nie bierzcie ze mnie przykładu!!! Wczoraj miałam skurcze jelit i biegunkę więc dziś postanowiłam, że zrobię sobie dietę. A moja dieta polegała na tym, że zjadłam babkę i banana przez caly dzien!!! Boże jak mi niedobrze. Zaraz umrę. Jak poczułam zapach zmywarki od razu wylądowałam w wc. Boże jaka ja jestem idiotka🙉 Muszę się zmusić do zjedzenia to mi przejdzie. Ale biegunki nie mam😜
Ja nigdy nie jadłam żelków. Ale czekoladę całą na raz. Ostatnio mąż kupił i tylko spróbowałam i leży.
Węgiel sobie kup i zjedz to Ci na pewno pomoże :-)
Nawet ostatnio na orlenie widziałam

Z tym niejedzeniem to racja. Dzisiaj od rana ze starszym u lekarza byłam, bez sniadania wyszłam, potem też czasu brakowało na cokolwiek i stąd pewnie ta dzisiejsza mdłościowa tragedia...

Jakbym czytała o sobie 😂
Ja wybłagałam starego tydzień temu o kebaba, to stwierdził, ze nigdy nie widział żeby ktoś z taką pasją jadł kebaba 😂
A co do słodyczy to na ciasta (najlepiej jakieś drożdżowe z owocem, czy babki 🤩) ochotę mam, ale batony czy czekolady mogłyby nie istnieć. Dzisiaj pierwszy raz odkąd wiem ze jestem w ciąży (czyli od jakiegoś miesiąca) miałam ochotę na śniadanie na słodko
Ja w weekend robiłam na śniadanie naleśniki dla męża i córki, a sama jadłam bułkę z serem 🤷‍♀️

reklama
Zrób sobie coś lekkiego do jedzonka :) Może kasza manna na mleku, gotowane jabłka, jabłko pieczone z ryżem hmm

Do góry