reklama
Justyna3210
Fanka BB :)
To mi teraz też niedobrze jest, ale z przeżarciaJa z początku nie mogłam znieść słodkich rzeczy, ale teraz jakoś bardziej mi podchodzą
Choć z jedzeniem i tak ciężko. Dzisiaj zjadłam tylko ogórkową i oczywiście mi niedobrze Zmuszam się żeby jeść cokolwiek
PasiastyOgon
Moderator
Też myślałam, że jak coś zjem to będzie lepiej. Skusiłam się na pieczonego kurczaka, a teraz leżę, kręci mi się strasznie w głowie i próbuję dojść do siebie..Mi to już jest tylko niedobrze jak jestem głodna. Ale jak zjem to wszystko jest ok dalej mnie wysypuje na twarzy. Ale za to biust coraz fajniej
Ojoj ja tak miałam wcześniej, już mi powoli przechodzi. Ale w pierwszej ciąży tak się czułam Koszmarnie do 12 tygodnia. Dosłownie z dnia na dzień przestało mnie mdlić. Ale tak naprawdę apetytu nie miałam do końca ciąży.Też myślałam, że jak coś zjem to będzie lepiej. Skusiłam się na pieczonego kurczaka, a teraz leżę, kręci mi się strasznie w głowie i próbuję dojść do siebie..
Kaasiek_96
Jakbym czytała o sobieNa kwaśne i pikantne kebaba bym wciągnęła
Ja wybłagałam starego tydzień temu o kebaba, to stwierdził, ze nigdy nie widział żeby ktoś z taką pasją jadł kebaba
A co do słodyczy to na ciasta (najlepiej jakieś drożdżowe z owocem, czy babki ) ochotę mam, ale batony czy czekolady mogłyby nie istnieć. Dzisiaj pierwszy raz odkąd wiem ze jestem w ciąży (czyli od jakiegoś miesiąca) miałam ochotę na śniadanie na słodko
maszak
O to mam podobnie ... choć w sumie dużo nie zjadłam... tylko pół liona ..To mi teraz też niedobrze jest, ale z przeżarcia
@PasiastyOgon ja tez bym tylko na ostro także jutro będzie alio olio
@Nowa103 U mnie w 7t mały człowiek 1 cm. Ty się nic nie martw maluszek jest jest . A tak z ciekawości kiedy miałaś @?
@Kaasiek_96 ja z moimi dziewczynkami głównie na słodko na początku
reklama