reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja z początku nie mogłam znieść słodkich rzeczy, ale teraz jakoś bardziej mi podchodzą :p
Choć z jedzeniem i tak ciężko. Dzisiaj zjadłam tylko ogórkową i oczywiście mi niedobrze 😳 Zmuszam się żeby jeść cokolwiek

reklama
Ja znowu ciągle mam kwaśno w buzi i muszę coś gorzkiego pić aby to zneutralizować. Z zachcianek to mam ochotę na konkrety a poprzedniej ciąży miałam ochotę na słodkie zawsze 🙂

Mi to już jest tylko niedobrze jak jestem głodna. Ale jak zjem to wszystko jest ok ☺️dalej mnie wysypuje na twarzy. Ale za to biust coraz fajniej 😁😁

Mi to już jest tylko niedobrze jak jestem głodna. Ale jak zjem to wszystko jest ok ☺️dalej mnie wysypuje na twarzy. Ale za to biust coraz fajniej 😁😁
Też myślałam, że jak coś zjem to będzie lepiej. Skusiłam się na pieczonego kurczaka, a teraz leżę🤢, kręci mi się strasznie w głowie i próbuję dojść do siebie.. 🙄

Też myślałam, że jak coś zjem to będzie lepiej. Skusiłam się na pieczonego kurczaka, a teraz leżę🤢, kręci mi się strasznie w głowie i próbuję dojść do siebie.. 🙄
Ojoj ja tak miałam wcześniej, już mi powoli przechodzi. Ale w pierwszej ciąży tak się czułam Koszmarnie do 12 tygodnia. Dosłownie z dnia na dzień przestało mnie mdlić. Ale tak naprawdę apetytu nie miałam do końca ciąży.

Na kwaśne i pikantne 🤷‍♀️ kebaba bym wciągnęła 😂
Jakbym czytała o sobie 😂
Ja wybłagałam starego tydzień temu o kebaba, to stwierdził, ze nigdy nie widział żeby ktoś z taką pasją jadł kebaba 😂
A co do słodyczy to na ciasta (najlepiej jakieś drożdżowe z owocem, czy babki 🤩) ochotę mam, ale batony czy czekolady mogłyby nie istnieć. Dzisiaj pierwszy raz odkąd wiem ze jestem w ciąży (czyli od jakiegoś miesiąca) miałam ochotę na śniadanie na słodko

To mi teraz też niedobrze jest, ale z przeżarcia 😅
O to mam podobnie 🤣🤣... choć w sumie dużo nie zjadłam... tylko pół liona ;)..
@PasiastyOgon ja tez bym tylko na ostro 🤣🤣 także jutro będzie alio olio 🤤
@Nowa103 U mnie w 7t mały człowiek 1 cm. Ty się nic nie martw maluszek jest jest :). A tak z ciekawości kiedy miałaś @?
@Kaasiek_96 ja z moimi dziewczynkami głównie na słodko na początku 🤭

reklama
Do góry