reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ech, odwołali mi nagle wizytę, przełożyłam na jutro rano. A już blada chodziłam taka otumaniona że stresu. Po tych skrzepach trochę sluzu różowego i nic.

No w tej chwili powinnas dostac okres, bo to już te wartości.
0,28 - 0,72 ng/ml

Jak dostaniesz w nowym cyklu okres to zbadaj sobie progesteron przed owulacją tak kolo 12-14dc. i po owulacji 21-24dc. To zobaczysz czy masz dobre wartości, bo być może u Ciebie ten prog nie pozwala na zapłodnienie.
Dziękuję za podpowiedź, tak zrobię.

Jutro mam wizytę o 21, mega się denerwuje ... Z tego powodu dzisiaj jadę jeszcze na betę 🙂 😅 nie wiem po co sobie to robię 😀
A ja do soboty to jajko zniosę z tego stresu 😅 będzie dobrze, zobaczysz. Też mi przeszło przez myśl żeby w piątek jeszcze betę zrobić, ale trzy razy wystarczy. Jak ma być dobrze to będzie dobrze, a jak się zesra to się zesra, tak mówi rejestratorka u mojej ginekolog.
Rano mi zasmakowała drożdżówka z makiem i śledź w śmietanie, także chyba jest ok 😁😁

reklama
Do góry