reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

A skąd wiecie??
U nas w rodzinie od czasów mojej prapraprababci dziewczynki rodzą się tylko w dwie daty i to nie jest ta data😜 I to dotyczy wszystkich moich sióstr, kuzynek, kuzynów, których nawet nie znam. I ja też się w tą datę urodziłam i moja mama i wszystkie siostry i babcie i kuzynki. Ale jest taka malutka szansa, że może geny męża zwyciężą.
Moja mama bardzo chciała pierwszą córkę i celowała i trafiła. Mam jeszcze brata. Ja też się starałam, ale jak jest problem z zajściem w ciążę to potem to już nie ma znaczenia. Żadnego. Czy chłopak czy dziewczynka. Ważne, że po tylu latach się udało. Mogę mieć i armię chłopów.

Ostatnia edycja:
reklama
Jutro idę do laboratorium zrobić badania, mam skierowanie na grupę krwi, morfologię, badania ogólne moczu, cukier na czczo, WR, HIV, TSH, Toxo IgM i IgG i Rubella IgM i IgG. Najbardziej obawiam się, że zwymiotuje po wypiciu tej glukozy, podobno jest obrzydliwa 😂🙈

Jutro idę do laboratorium zrobić badania, mam skierowanie na grupę krwi, morfologię, badania ogólne moczu, cukier na czczo, WR, HIV, TSH, Toxo IgM i IgG i Rubella IgM i IgG. Najbardziej obawiam się, że zwymiotuje po wypiciu tej glukozy, podobno jest obrzydliwa 😂🙈
Ale teraz nie pijesz glukozy. Ja te badania już zrobiłam. To nie krzywa tylko cukier na czczo.

Ja na początku miałam przeczucie, że będzie chłopak, a teraz już sama nie wiem 🤔 26 kwietnia mam badania prenatalne, wtedy to będzie 12 tydzień i 2 dzień. Myślicie, że wtedy lekarz będzie w stanie określić płeć czy za wcześnie? Moja pierwsza ciąża i się nie znam :p
U mnie przy synu na prenatalnych było pięknie widać , że chłopak, ale akurat tak się pokazał w całej okazałości 🙂

No ja myślałam, że lekko pójdzie z glukozą, a czułam się fatalnie jak już cukier doszedł 😨 już stałam nad umywalką pewna że zwymiotuje, ale jakoś się udało.... Znowu dużo moich koleżanek zupełny luzik więc chyba nie ma reguły 🙂

reklama
Do góry