Sherlook
Fanka BB :)
Ja i moja rodzina wiemy, że będzie chłop choć wolałabym żeby była dziewczynka. Ale i tak będę kochać nad życie.Ja też bym chciała córeczkę ale czuję w kościach, że będzie drugi syn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja i moja rodzina wiemy, że będzie chłop choć wolałabym żeby była dziewczynka. Ale i tak będę kochać nad życie.Ja też bym chciała córeczkę ale czuję w kościach, że będzie drugi syn
Ja słuchałam przez sekundę. U nas było tętno 151.My też nie słuchaliśmy ale zmierzyl wielkość fal jakoś
A skąd wiecie??Ja i moja rodzina wiemy, że będzie chłop choć wolałabym żeby była dziewczynka. Ale i tak będę kochać nad życie.
No wlaśnie jakoś normę znam od 70...dlatego tak napisałam. Ale lekarz wszystko Ci powie . Ja aż tak się nie znam.Wspolczuje... U mnie najgorzej było tak do 7 tygodnia. Teraz już praktycznie nie mam mdlosci tylko senność, zawroty głowy, czasem duszno. O, a tętno 167 to na dziewczynkę?
@maszak wg przelicznika wychodzi 60 z kawałkiem. A w internecie jedne strony podają od 70 normę, inne od 60... ciekawe czy znaczenie miało też to że przed badaniem 3h wstałam i się nameczylam, dziecko, gotowanie zupy, itp.
Tak, niestety nie można. Ale niedługo będzie ciepło to mniej się będzie chciało wrzątkuW ciąży nie wolno się kąpać we wrzątku, bo powoduje skurcze macicy. Ja tak marzę o gorącej kąpieli. Ja się w 40 stopniach kąpałam
Mi na paczątku słodkie nie wchodziło. Teraz już bez problemu. Ale nie może być bardzo słodkie. Czekolady mlecznej z toffi nie zjem. Ale już pączka z gorzką czekoladą tak. Dziś w nocy jadłam jogurt truskawkowy to miałam orgazm kulinarny!!! Kiedy będą truskawki i pomidory też wcinam, ale takie z targu za 25 zł za kilogram.
I nadal nie mam mdłości no poranne chwilowe się nie liczą. Tylko ciągły głód!!! Ciągle mogę jeść. Dziś mamy na obiad kalafior z bułeczka to też mój przysmak ostatnimi czasy
Daj znać po!No wlaśnie jakoś normę znam od 70...dlatego tak napisałam. Ale lekarz wszystko Ci powie . Ja aż tak się nie znam.
Ja pod gabinetem...ale mam stresss
Według teorii o tętnie takie wyższe jak u Ciebie to dziewczynkaWspolczuje... U mnie najgorzej było tak do 7 tygodnia. Teraz już praktycznie nie mam mdlosci tylko senność, zawroty głowy, czasem duszno. O, a tętno 167 to na dziewczynkę?
@maszak wg przelicznika wychodzi 60 z kawałkiem. A w internecie jedne strony podają od 70 normę, inne od 60... ciekawe czy znaczenie miało też to że przed badaniem 3h wstałam i się nameczylam, dziecko, gotowanie zupy, itp.
Ja na początku miałam przeczucie, że będzie chłopak, a teraz już sama nie wiem 26 kwietnia mam badania prenatalne, wtedy to będzie 12 tydzień i 2 dzień. Myślicie, że wtedy lekarz będzie w stanie określić płeć czy za wcześnie? Moja pierwsza ciąża i się nie znamCo do płci to czuję chłopaka... mąż się cieszy, a mi jakoś tak było wszystko jedno, ale teraz trochę szkoda, że druga dziewczynka by w sumie mogła być...