Goodka
Moderator
Aktualnie 8t4dKtóry tydzień ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aktualnie 8t4dKtóry tydzień ?
Ja mam 15.04 i to będzie 9 tydzień i 6 dzień. Ja mam wizyty idealnie co 2 tygodnie, ale ja jestem w klinice. Po 10 tygodniu się już przenoszę do zwykłego ginekologa i będę mieć też raz na miesiąc.Ja mam wizytę 13 kwietnia i wtedy to będzie 10t3d. Tak się nie mogę doczekać, po miesiącu zobaczę moje maleństwo Ciąża naprawdę uczy cierpliwości
Przed badaniem glukozy tak samo ważne jest zachowanie przerwy w jedzeniu, jak ograniczenie wysiłku fizycznego.. jeśli tak intensywnie zaczęłaś dzień, to ja bym nie dawała wiary temu wynikowi i powtórzyła.Wspolczuje... U mnie najgorzej było tak do 7 tygodnia. Teraz już praktycznie nie mam mdlosci tylko senność, zawroty głowy, czasem duszno. O, a tętno 167 to na dziewczynkę?
@maszak wg przelicznika wychodzi 60 z kawałkiem. A w internecie jedne strony podają od 70 normę, inne od 60... ciekawe czy znaczenie miało też to że przed badaniem 3h wstałam i się nameczylam, dziecko, gotowanie zupy, itp.