reklama
Piękna dzidzia mamy termin na ten sam dzień terazJa jak myślałam obsuwa z om. Termin zmienił się o 6 dni. Na 7 listopada. 8+2. 1,79 cm Zobacz załącznik 1384586
Bibi89
Fanka BB :)
Ja przy mojej pierwsze becie 15 miałam wlasnie proga w okolicy 6.7, później się podwoił ale też jestem wspomagana progesteronem. Trzymam kciuki !Cześć Dziewczyny, nieśmiało dołączam ale nie wiem na jak długo… termin porodu mam według OM na koniec listopada ale niestety w tamtym tygodniu w 5 tyg dostałam plamien… beta hcg 2696 ale progesteron baaaaardzo niski… 6,95. Dostałam leki, plamienia ustały. W poniedziałek mam wizytę u lekarza ale staram się o tym nie myśleć..
Madame83
Kiedy masz USG?Ja przy mojej pierwsze becie 15 miałam wlasnie proga w okolicy 6.7, później się podwoił ale też jestem wspomagana progesteronem. Trzymam kciuki !
Bibi89
Jutro dzis narazie bez plamień jakichkolwiek, to już sukces ale jutro się dowiem czy dzieć jeszcze tam jest i czy się odpowiednio ulokowałKiedy masz USG?
Wszystko dobrze bobo ma całe 1,93 cm a serce mocno bijeI jak?
PasiastyOgon
Moderator
Tak, jak budzę się do młodej w nocy to mi się kręci nawet na leżąco...A chcialam was o coś wczoraj zapytać - macie zawroty głowy? Wczoraj rano i wieczorem kręciło mi się w głowie, rano nawet mocno... I nie wiem czy to w miarę normalne czy powód do niepokoju To tak raczej w duecie z mdłościami szło (bez wymiotów).
Czuję się osłabiona, ciśnienie wczoraj 100/59, więc niskie jak na mnie. Mam kołatania serca, mdli mnie prawie cały czas, a w sklepie czy na ulicy to już w ogóle...
Nie, to nie u mnie.. wracaj szybko do zdrowia!!Dziewczyny, u mnie tez słabo. Zarazilam się czymś od córki. Czuje się fatalnie. Wczoraj miałam 38 stopni, wzięłam Apap. Nos mam zatkany, głowa boli i dreszcze.
Pamietam ze jedna z Was pisała ze była chora i miała takie temperatury 37,7-38. Może to ten sam wirus? Przypomnij mi proszę ile czasu u Ciebie to trwało i jak się leczyłas? Nie wiem czy to był @PasiastyOgon czy inna z Was?
Ja zawsze popijałam rumianek na żołądek ale to też dlatego, że karmięDziewczyny, można pić miętę w ciąży? Strasznie boli mnie żołądek, a wiadomo, średnio teraz brać jakieś leki (((
PasiastyOgon
Moderator
U mnie kłucie i ciągnięcie po nocy przeszło, ale dzisiaj znowu muszę podnosić, nosić młodą... jutro mam wizytę
reklama
Paula1997
Zaangażowana w BB
Nie wiem czy może chodzi o mnie, ale gorączkowałam w 6-7 tygodniu, miałam temperaturę 40’, przeciwbólowe działały tylko na chwilę i zbijały tylko do 38. Byłam w szpitalu, covid pozytywny, oprócz gorączek, bólu głowy i dreszczy oraz bólu nerek nic innego nie miałam. W szpitalu kroplówka, gorączka przeszła po 2ch dniach, a pobyt był do 7dni. I co do pobytu w szpitalu to w ostatnich dniach dostałam plamień. I to chyba tyle…Dziewczyny, u mnie tez słabo. Zarazilam się czymś od córki. Czuje się fatalnie. Wczoraj miałam 38 stopni, wzięłam Apap. Nos mam zatkany, głowa boli i dreszcze.
Pamietam ze jedna z Was pisała ze była chora i miała takie temperatury 37,7-38. Może to ten sam wirus? Przypomnij mi proszę ile czasu u Ciebie to trwało i jak się leczyłas? Nie wiem czy to był @PasiastyOgon czy inna z Was?