reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Cześć Dziewczyny, nieśmiało dołączam ale nie wiem na jak długo… termin porodu mam według OM na koniec listopada ale niestety w tamtym tygodniu w 5 tyg dostałam plamien… beta hcg 2696 ale progesteron baaaaardzo niski… 6,95. Dostałam leki, plamienia ustały. W poniedziałek mam wizytę u lekarza ale staram się o tym nie myśleć..
Ja przy mojej pierwsze becie 15 miałam wlasnie proga w okolicy 6.7, później się podwoił ale też jestem wspomagana progesteronem. Trzymam kciuki ! 🤞

A chcialam was o coś wczoraj zapytać - macie zawroty głowy? Wczoraj rano i wieczorem kręciło mi się w głowie, rano nawet mocno... I nie wiem czy to w miarę normalne czy powód do niepokoju 🙂 To tak raczej w duecie z mdłościami szło (bez wymiotów).
Tak, jak budzę się do młodej w nocy to mi się kręci nawet na leżąco...
Czuję się osłabiona, ciśnienie wczoraj 100/59, więc niskie jak na mnie. Mam kołatania serca, mdli mnie prawie cały czas, a w sklepie czy na ulicy to już w ogóle...
Dziewczyny, u mnie tez słabo. Zarazilam się czymś od córki. Czuje się fatalnie. Wczoraj miałam 38 stopni, wzięłam Apap. Nos mam zatkany, głowa boli i dreszcze.
Pamietam ze jedna z Was pisała ze była chora i miała takie temperatury 37,7-38. Może to ten sam wirus? Przypomnij mi proszę ile czasu u Ciebie to trwało i jak się leczyłas? Nie wiem czy to był @PasiastyOgon czy inna z Was?
Nie, to nie u mnie.. wracaj szybko do zdrowia!!

Dziewczyny, można pić miętę w ciąży? Strasznie boli mnie żołądek, a wiadomo, średnio teraz brać jakieś leki :((((
Ja zawsze popijałam rumianek na żołądek 🤷‍♀️ ale to też dlatego, że karmię

reklama
Dziewczyny, u mnie tez słabo. Zarazilam się czymś od córki. Czuje się fatalnie. Wczoraj miałam 38 stopni, wzięłam Apap. Nos mam zatkany, głowa boli i dreszcze.
Pamietam ze jedna z Was pisała ze była chora i miała takie temperatury 37,7-38. Może to ten sam wirus? Przypomnij mi proszę ile czasu u Ciebie to trwało i jak się leczyłas? Nie wiem czy to był @PasiastyOgon czy inna z Was?
Nie wiem czy może chodzi o mnie, ale gorączkowałam w 6-7 tygodniu, miałam temperaturę 40’, przeciwbólowe działały tylko na chwilę i zbijały tylko do 38. Byłam w szpitalu, covid pozytywny, oprócz gorączek, bólu głowy i dreszczy oraz bólu nerek nic innego nie miałam. W szpitalu kroplówka, gorączka przeszła po 2ch dniach, a pobyt był do 7dni. I co do pobytu w szpitalu to w ostatnich dniach dostałam plamień. I to chyba tyle…

Do góry