reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Kurcze w końcu naprawili ta usterkę na forum, u mnie Młody przytargal jakaś jelitowke 😕 na początku mówił że go trochę brzuch boli, miałam go dzisiaj zawieźć do mamy i po drodze weszliśmy do apteki jeszcze to zwymiotował mi na środku chodnika 🙄 oczywiście zostałam z nim w domu i już mu dużo lepiej, ale teraz się boje, żebym ja nie podlapala jakiegoś paskudztwa ech ...

Dziewczyny dziękuję, że trzymałyście kciuki ale nic z tego. Poroniłam :( muszę Was opuścić, miło było z Wami spędzić ten miesiąc i życzę Wam wszystkim spokojnych i szczęśliwych rozwiązań ❤
Przytulam wirtualnie ❤️ przykro mi, na pewno cierpisz... Ale nie poddawaj się w staraniach, jeszcze będzie dobrze ❤️

Na bóle brzucha? Przy bolesnych okresach pomagał mi zawsze termofor, ale teraz lekarz zabronił mi gorących kąpieli, ogólnie przegrzewania brzucha. Nie wiem czy można je stosować, ale jeśli musisz uważać z jakiś względów na ciążę, to ja bym dla spokoju ducha odpuściła okłady. Ale jak ma plecy czy co innego to chyba spoko takie ciepelko. Ale zaznaczam, nie mam tu medycznej wiedzy, tylko ten zakaz od lekarza 😉
Że tak już brzydko ujmę. Napierdala mnie chyba wszystko łącznie z mózgiem 😂 po prostu nie nie mam siły na nic

reklama
Do góry