Bardzo mi przykro...Dziewczyny dziękuję, że trzymałyście kciuki ale nic z tego. Poroniłam muszę Was opuścić, miło było z Wami spędzić ten miesiąc i życzę Wam wszystkim spokojnych i szczęśliwych rozwiązań ❤
reklama
mikasia6
Zaciekawiona BB
Kurcze w końcu naprawili ta usterkę na forum, u mnie Młody przytargal jakaś jelitowke na początku mówił że go trochę brzuch boli, miałam go dzisiaj zawieźć do mamy i po drodze weszliśmy do apteki jeszcze to zwymiotował mi na środku chodnika oczywiście zostałam z nim w domu i już mu dużo lepiej, ale teraz się boje, żebym ja nie podlapala jakiegoś paskudztwa ech ...
mikasia6
Zaciekawiona BB
Strasznie mi przykro trzymaj się jakoś...Dziewczyny dziękuję, że trzymałyście kciuki ale nic z tego. Poroniłam muszę Was opuścić, miło było z Wami spędzić ten miesiąc i życzę Wam wszystkim spokojnych i szczęśliwych rozwiązań ❤
Sherlook
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro[emoji26]Dziewczyny dziękuję, że trzymałyście kciuki ale nic z tego. Poroniłam muszę Was opuścić, miło było z Wami spędzić ten miesiąc i życzę Wam wszystkim spokojnych i szczęśliwych rozwiązań [emoji173]
dinozauryniespia1
Zaciekawiona BB
Jak będziesz potrzebowała rozmowy to śmiało pisz...Bardzo mi przykro...
Justyna3210
Przytulam wirtualnie przykro mi, na pewno cierpisz... Ale nie poddawaj się w staraniach, jeszcze będzie dobrzeDziewczyny dziękuję, że trzymałyście kciuki ale nic z tego. Poroniłam muszę Was opuścić, miło było z Wami spędzić ten miesiąc i życzę Wam wszystkim spokojnych i szczęśliwych rozwiązań ❤
dinozauryniespia1
Zaciekawiona BB
Że tak już brzydko ujmę. Napierdala mnie chyba wszystko łącznie z mózgiem po prostu nie nie mam siły na nicNa bóle brzucha? Przy bolesnych okresach pomagał mi zawsze termofor, ale teraz lekarz zabronił mi gorących kąpieli, ogólnie przegrzewania brzucha. Nie wiem czy można je stosować, ale jeśli musisz uważać z jakiś względów na ciążę, to ja bym dla spokoju ducha odpuściła okłady. Ale jak ma plecy czy co innego to chyba spoko takie ciepelko. Ale zaznaczam, nie mam tu medycznej wiedzy, tylko ten zakaz od lekarza
Mogę jedynie wirtualnie przytulićTrzymaj się mocno.Dziewczyny dziękuję, że trzymałyście kciuki ale nic z tego. Poroniłam muszę Was opuścić, miło było z Wami spędzić ten miesiąc i życzę Wam wszystkim spokojnych i szczęśliwych rozwiązań ❤
Pszczolka38
Bardzo mi przykro Trzymaj sięDziewczyny dziękuję, że trzymałyście kciuki ale nic z tego. Poroniłam muszę Was opuścić, miło było z Wami spędzić ten miesiąc i życzę Wam wszystkim spokojnych i szczęśliwych rozwiązań ❤
reklama
Strasznie mi przykro ściskam mocno❤Dziewczyny dziękuję, że trzymałyście kciuki ale nic z tego. Poroniłam muszę Was opuścić, miło było z Wami spędzić ten miesiąc i życzę Wam wszystkim spokojnych i szczęśliwych rozwiązań ❤