reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Mi w obu kalendarzykach chłopiec wychodzi 🙉. Sprawdzałam pozostałe dzieci i wyszło tak jak jest ;), ale dla mnie zabawa. Co ma być i tak już jest 🥰 i za kilka tyg się dowiemy.
@Nowa103 u mnie podczas ciąży się zaesze zaokrąglały, ale dawałam radę w moich stanikach. Ale jak laktacja przychodzi to rozmiar większe 🙈.
@dinozauryniespia1 współczuję ja w żadnej nie miałam. Podobno mijają po 1 trymestrze.
@Goodka a dużo wody pijesz? Mnie też 2 dni temu głowa bardzo bolała i tego dnia mniej wypiłam i musiałam apap wziąć. I od tamtej pory jest ok.
Hmm faktycznie coś w tym musi być, spróbuje pić więcej wody☺️

reklama
Z nudów to się człowiek poprzytulal 😅
Oj tak i jest mały czlowiek 🧡

Nadrabiam Was wieczorem, gdy młodszy zasypia. W dzień tak szogunią, że nie wiem jak ja to trzecie ogarnę 😉

Spojrzałam w kalendarz chiński i u mnie kompletnie się nie sprawdziło 🙃, teraz pokazuje mi, że chłopiec. Nie mam jakoś ciśnienia na płeć, przy drugim bardziej myślałam o córci 🙂. Oby zdrowe było 🙏

Oj tak i jest mały czlowiek 🧡

Nadrabiam Was wieczorem, gdy młodszy zasypia. W dzień tak szogunią, że nie wiem jak ja to trzecie ogarnę 😉

Spojrzałam w kalendarz chiński i u mnie kompletnie się nie sprawdziło 🙃, teraz pokazuje mi, że chłopiec. Nie mam jakoś ciśnienia na płeć, przy drugim bardziej myślałam o córci 🙂. Oby zdrowe było 🙏
A w jakim wieku masz chłopców?

Ja Cię pamiętam, tylko bez szczegółów ile miałaś dzieci, jaka płeć tego kwietbiowego itp... I jak się chowa? :) a w którym tygodniu jesteś?
Ta ciąża 3, bobas jeden, ale robi jak za dwa bo Jadzia rośnie cały czas w 90 centylu 🙈 zniknęłam, bo trwała ostra walka o karmienie.. Niestety poleglysmy. Pierwsza moja wizyta na forum od maja 🙈🙈
Teraz 4+4 więc sam poczateczek, jeszcze się boje ucieszyć, jutro robię druga bete i zobaczymy. Usg 6+4 mam nadzieję, że już będzie serduszko.
A jak tam u Was?

Ta ciąża 3, bobas jeden, ale robi jak za dwa bo Jadzia rośnie cały czas w 90 centylu 🙈 zniknęłam, bo trwała ostra walka o karmienie.. Niestety poleglysmy. Pierwsza moja wizyta na forum od maja 🙈🙈
Teraz 4+4 więc sam poczateczek, jeszcze się boje ucieszyć, jutro robię druga bete i zobaczymy. Usg 6+4 mam nadzieję, że już będzie serduszko.
A jak tam u Was?
Ja podejrzewam że jest po 7 tyg ale się okaże na usg. Jeszcze nie widziałam serduszka. Mój Jaś za to non stop na piersi, a teraz w chorobie to nawet niezbyt chce próbować innego jedzenia. No i bardzo przytulasny, dużo noszę na ten moment...

reklama
Hej ile masz badań do wykonania ja 21 🤦‍♀️ Pobierali mi 12 fiolek i wysyłali gdzieś do Krakowa na genetyczne jakieś nawet nie wiedziałam i musiałam taka zgodę napisać że się zgadzam i czy mogą pracować na moim dna w celach naukowych bez podawania danych osobowych to szok nigdy czegos takiego nie robilam

Powiem ci że masz super różnice wieku co do młodej oczywiście bo synuś to jiz dorosły 🤓 Bardzo współczuje straty;(

Gratulacje ;)

Nigdy o tym nie wiedzialam🤦‍♀️

Chyba tez nie mam żadnych objawów;)oprócz bolących cycków 🤓
Dziewczyny ale nadajecie dzieje się ;)
Badań naliczyłam 10 więc okazuje się że wcale nie tak dużo. Bardziej zdziwiłam się i ucieszyłam tymi na wątrobę i nerki.

Do góry