reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Mi z chińskiego wychodzi chłopak, z racji tego że mam synka to oczywiście cicho liczę na dziewczynkę 😁 ale zobaczymy co z tych chińskich wyliczeń wyjdzie 😉 a jeśli chodzi i toksoplazmozę to przy pierwszej ciąży już wyniki pokazały przeciwciała więc nie muszę się martwić na szczęście 😉

U mnie z chińskiego dziewczynka, ale wg niego ja powinnam być chłopcem 😅
Z objawów nasilają się mdłości, ale na szczęście bez wymiotów. Jedzenie muszę dzielić na mniejsze porcje, ale częściej, bo ciężko mi teraz zjeść dużo na raz. Spodnie noszę z rozpiętym guzikiem, cycki wychodzą już z 75D 🤷 chyba czas się na zakupy wybrać

Dziewczyny pytanie czy tylko ja nie mam praktycznie żadnych objawów ciąży ? To moja druga ciąża i w tej wogole nie czuje objawów 🙂
Mega zazdroszczę 😅
Ja czuję się coraz gorzej 😂 Aktualnie 7 tydzień i 4 dzień. Cały czas jestem zmęczona i taka zamulona, niedobrze mi, głowa mnie boli, jestem wyczulona na zapachy, jeść prawie nie mogę bo wszystko mnie obrzydza 🤢 wcześnie chodzę spać :D Dobrze, że nie wymiotuję - mam nadzieję, że to się nie zmieni 🙈🙈

Dziewczyny dajcie linka do tego to sobie wszystkie sprawdzimy dla zabawy i później zobaczymy której się sprawdziło😂 nie wierze w takie bzdury, ale przynajmniej rozrywka fajna😉😂

Są różne wersje mi się sprawdza (3 razy) tylko ta niżej. Liczymy zawsze lata skończone. Czyli przykładowo mam 30ste urodziny w kwietniu, owulacja była w lutym. To patrzę na luty i wiek kobiety 29 - chłopiec :)
Miłej zabawy :D

Edit. Sprawdziłam jeszcze mojej mamie i też działa xD

Przechwytywanie.JPG

Mi w obu kalendarzykach chłopiec wychodzi 🙉. Sprawdzałam pozostałe dzieci i wyszło tak jak jest ;), ale dla mnie zabawa. Co ma być i tak już jest 🥰 i za kilka tyg się dowiemy.
@Nowa103 u mnie podczas ciąży się zaesze zaokrąglały, ale dawałam radę w moich stanikach. Ale jak laktacja przychodzi to rozmiar większe 🙈.
@dinozauryniespia1 współczuję ja w żadnej nie miałam. Podobno mijają po 1 trymestrze.
@Goodka a dużo wody pijesz? Mnie też 2 dni temu głowa bardzo bolała i tego dnia mniej wypiłam i musiałam apap wziąć. I od tamtej pory jest ok.

reklama
Są różne wersje mi się sprawdza (3 razy) tylko ta niżej. Liczymy zawsze lata skończone. Czyli przykładowo mam 30ste urodziny w kwietniu, owulacja była w lutym. To patrzę na luty i wiek kobiety 29 - chłopiec :)
Miłej zabawy :D

Edit. Sprawdziłam jeszcze mojej mamie i też działa xD

To mnie z tego wychodzi dziewczynka.
Sprawdziłam moje dzieciaki i w przypadku syna się nie zgodziło a w przypadku córki już tak😉😂 po objawach patrząc to raczej przypominają te z ciąży z synem. Z córką mdliło mnie tak, ze kupowałam jakieś specjalne gumy do żucia dla ciężarnych i tylko one mi pomagały na mdłości.
No ale wszystko się okaze już za kilka tygodni. Ja będę robić badania genetyczne z krwi wiec płeć tez będzie oznaczona☺️

Do góry