Sherlook
Fanka BB :)
U mnie identycznie.Z tej mojej tabelki chłopiec, z tego linku dziewczynka, zobaczymy za kilka tygodni co będzie, co się sprawdza [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie identycznie.Z tej mojej tabelki chłopiec, z tego linku dziewczynka, zobaczymy za kilka tygodni co będzie, co się sprawdza [emoji1]
Mega zazdroszczęDziewczyny pytanie czy tylko ja nie mam praktycznie żadnych objawów ciąży ? To moja druga ciąża i w tej wogole nie czuje objawów
Dziewczyny dajcie linka do tego to sobie wszystkie sprawdzimy dla zabawy i później zobaczymy której się sprawdziło nie wierze w takie bzdury, ale przynajmniej rozrywka fajna
Oj tak ulżyło mi trochę . Okaże się 4 kwietnia, ja mam cichą nadzieję że jeden pęcherzyk się wchłonie.Fantastycznie! Widzisz, nie warto się przejmować na zapas No i sama jestem ciekawa czy będziesz mieć bliźniaki
Są różne wersje mi się sprawdza (3 razy) tylko ta niżej. Liczymy zawsze lata skończone. Czyli przykładowo mam 30ste urodziny w kwietniu, owulacja była w lutym. To patrzę na luty i wiek kobiety 29 - chłopiec
Miłej zabawy
Edit. Sprawdziłam jeszcze mojej mamie i też działa xD