reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Mi z chińskiego wychodzi chłopak, z racji tego że mam synka to oczywiście cicho liczę na dziewczynkę 😁 ale zobaczymy co z tych chińskich wyliczeń wyjdzie 😉 a jeśli chodzi i toksoplazmozę to przy pierwszej ciąży już wyniki pokazały przeciwciała więc nie muszę się martwić na szczęście 😉

U mnie z chińskiego dziewczynka, ale wg niego ja powinnam być chłopcem 😅
Z objawów nasilają się mdłości, ale na szczęście bez wymiotów. Jedzenie muszę dzielić na mniejsze porcje, ale częściej, bo ciężko mi teraz zjeść dużo na raz. Spodnie noszę z rozpiętym guzikiem, cycki wychodzą już z 75D 🤷 chyba czas się na zakupy wybrać

Dziewczyny pytanie czy tylko ja nie mam praktycznie żadnych objawów ciąży ? To moja druga ciąża i w tej wogole nie czuje objawów 🙂
Mega zazdroszczę 😅
Ja czuję się coraz gorzej 😂 Aktualnie 7 tydzień i 4 dzień. Cały czas jestem zmęczona i taka zamulona, niedobrze mi, głowa mnie boli, jestem wyczulona na zapachy, jeść prawie nie mogę bo wszystko mnie obrzydza 🤢 wcześnie chodzę spać :D Dobrze, że nie wymiotuję - mam nadzieję, że to się nie zmieni 🙈🙈

Dziewczyny dajcie linka do tego to sobie wszystkie sprawdzimy dla zabawy i później zobaczymy której się sprawdziło😂 nie wierze w takie bzdury, ale przynajmniej rozrywka fajna😉😂

Są różne wersje mi się sprawdza (3 razy) tylko ta niżej. Liczymy zawsze lata skończone. Czyli przykładowo mam 30ste urodziny w kwietniu, owulacja była w lutym. To patrzę na luty i wiek kobiety 29 - chłopiec :)
Miłej zabawy :D

Edit. Sprawdziłam jeszcze mojej mamie i też działa xD

Przechwytywanie.JPG

Mi w obu kalendarzykach chłopiec wychodzi 🙉. Sprawdzałam pozostałe dzieci i wyszło tak jak jest ;), ale dla mnie zabawa. Co ma być i tak już jest 🥰 i za kilka tyg się dowiemy.
@Nowa103 u mnie podczas ciąży się zaesze zaokrąglały, ale dawałam radę w moich stanikach. Ale jak laktacja przychodzi to rozmiar większe 🙈.
@dinozauryniespia1 współczuję ja w żadnej nie miałam. Podobno mijają po 1 trymestrze.
@Goodka a dużo wody pijesz? Mnie też 2 dni temu głowa bardzo bolała i tego dnia mniej wypiłam i musiałam apap wziąć. I od tamtej pory jest ok.

reklama
Są różne wersje mi się sprawdza (3 razy) tylko ta niżej. Liczymy zawsze lata skończone. Czyli przykładowo mam 30ste urodziny w kwietniu, owulacja była w lutym. To patrzę na luty i wiek kobiety 29 - chłopiec :)
Miłej zabawy :D

Edit. Sprawdziłam jeszcze mojej mamie i też działa xD

To mnie z tego wychodzi dziewczynka.
Sprawdziłam moje dzieciaki i w przypadku syna się nie zgodziło a w przypadku córki już tak😉😂 po objawach patrząc to raczej przypominają te z ciąży z synem. Z córką mdliło mnie tak, ze kupowałam jakieś specjalne gumy do żucia dla ciężarnych i tylko one mi pomagały na mdłości.
No ale wszystko się okaze już za kilka tygodni. Ja będę robić badania genetyczne z krwi wiec płeć tez będzie oznaczona☺️

Do góry