angeliskax
Moderator
Napisałaś nazwę leku dlatego jest traktowany jako spam. Musisz napisać nazwę np. w ten sposób pre.na.len. Wtedy nie wyskoczy jako spam.Nie wiem o co chodzi z tym spamem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisałaś nazwę leku dlatego jest traktowany jako spam. Musisz napisać nazwę np. w ten sposób pre.na.len. Wtedy nie wyskoczy jako spam.Nie wiem o co chodzi z tym spamem
Odkad się dowiedziałam że jestem w ciazy omijam kuwete szerokim łukiem, a mojego nastraszyłam że nie może być kota odchodów w niej, i chodzi co 30 min i czyściOdpowiedziałabym ze predzej bym ją oddała a nie kota. Toksoplazma predzej się zarazisz przez brudne warzywa, owoce niz np. przez kocięta odchody. Ale no, w ciazy unikaj tych odchodów. Niech ktoś inny sprzata kuwetę. Od samego kota tego sie nie da złapać.
Dziewczyny dajcie linka do tego to sobie wszystkie sprawdzimy dla zabawy i później zobaczymy której się sprawdziło nie wierze w takie bzdury, ale przynajmniej rozrywka fajnaU mnie wychodzi chłopiec, najpierw jak liczylam to dziewczynka, ale kolezanka naprowadziła ze to się patrzy według skończonego roku swojego , nie kalendarzowego
Ja się czuje jakbym w ciazy nie była, jedyne co mam to organizm się oczyszcza i gazy ale to podobno dobrzeDziewczyny pytanie czy tylko ja nie mam praktycznie żadnych objawów ciąży ? To moja druga ciąża i w tej wogole nie czuje objawów
Ja patrzalam według tej tabelki, jak i pozostałe kobiety sprawdzałam w rodzinie czy się zgadza.Dziewczyny dajcie linka do tego to sobie wszystkie sprawdzimy dla zabawy i później zobaczymy której się sprawdziło nie wierze w takie bzdury, ale przynajmniej rozrywka fajna
Ja patrzalam według tej tabelki, jak i pozostałe kobiety sprawdzałam w rodzinie czy się zgadza.
Tylko pamiętaj ukonczony swój wiek, to na tą liczbę patrzysz.
Wez podeślij linka zobacze co mi wyjdzie może oba kalendarzyki się sprawdzaAle musza być lata księżycowe a nie kalendarzowe. Chiński kalendarz ma tak ze miesiące maja 28 dni i co jakiś czas wskakuje miesiąc 13. Tak czy inaczej znalazlam w necie kalkulator płci wg kalendarza chińskiego i wychodzi mi za każdym razem dziewczynka
Wez podeślij linka zobacze co mi wyjdzie może oba kalendarzyki się sprawdza
Z tej mojej tabelki chłopiec, z tego linku dziewczynka, zobaczymy za kilka tygodni co będzie, co się sprawdzaKalkulator pokazuje inaczej niż tabelka. Mi wyszła dziewczynka. Choć jakoś w to nie wierzę.
Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka
Sprawdź chiński kalendarz płci od Mamotoja.pl i dowiedz się, kiedy jest najlepszy czas na poczęcie chłopca, a kiedy dziewczynki! Czy to działa? Sprawdź!mamotoja.pl