reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Odpowiedziałabym ze predzej bym ją oddała a nie kota. Toksoplazma predzej się zarazisz przez brudne warzywa, owoce niz np. przez kocięta odchody. Ale no, w ciazy unikaj tych odchodów. Niech ktoś inny sprzata kuwetę. Od samego kota tego sie nie da złapać.
Odkad się dowiedziałam że jestem w ciazy omijam kuwete szerokim łukiem, a mojego nastraszyłam że nie może być kota odchodów w niej, i chodzi co 30 min i czyści 😅😅😅

U mnie wychodzi chłopiec, najpierw jak liczylam to dziewczynka, ale kolezanka naprowadziła ze to się patrzy według skończonego roku swojego , nie kalendarzowego 😅😅
Dziewczyny dajcie linka do tego to sobie wszystkie sprawdzimy dla zabawy i później zobaczymy której się sprawdziło😂 nie wierze w takie bzdury, ale przynajmniej rozrywka fajna😉😂

Dziewczyny dajcie linka do tego to sobie wszystkie sprawdzimy dla zabawy i później zobaczymy której się sprawdziło😂 nie wierze w takie bzdury, ale przynajmniej rozrywka fajna😉😂
Ja patrzalam według tej tabelki, jak i pozostałe kobiety sprawdzałam w rodzinie czy się zgadza.
Tylko pamiętaj ukonczony swój wiek, to na tą liczbę patrzysz.

Załączniki

• 7870-83a7-445e-bd5c-b44a84d0f99e_large.png
    7870-83a7-445e-bd5c-b44a84d0f99e_large.png
    17,1 KB · Wyświetleń: 78
Ja patrzalam według tej tabelki, jak i pozostałe kobiety sprawdzałam w rodzinie czy się zgadza.
Tylko pamiętaj ukonczony swój wiek, to na tą liczbę patrzysz.

Ale musza być lata księżycowe a nie kalendarzowe. Chiński kalendarz ma tak ze miesiące maja 28 dni i co jakiś czas wskakuje miesiąc 13. Tak czy inaczej znalazlam w necie kalkulator płci wg kalendarza chińskiego i wychodzi mi za każdym razem dziewczynka😉

Ale musza być lata księżycowe a nie kalendarzowe. Chiński kalendarz ma tak ze miesiące maja 28 dni i co jakiś czas wskakuje miesiąc 13. Tak czy inaczej znalazlam w necie kalkulator płci wg kalendarza chińskiego i wychodzi mi za każdym razem dziewczynka😉
Wez podeślij linka zobacze co mi wyjdzie 😄😄 może oba kalendarzyki się sprawdza 😄

reklama
Kalkulator pokazuje inaczej niż tabelka. Mi wyszła dziewczynka. Choć jakoś w to nie wierzę.
Z tej mojej tabelki chłopiec, z tego linku dziewczynka, zobaczymy za kilka tygodni co będzie, co się sprawdza 😄

Do góry