Ja pracowałam. Wzięłam z tego co najlepsze i stosuje u siebie. Aczkolwiek korpo z mojej młodości to nie to samo co dzisiaj.No właśnie, dlaczego to tak długo trwa? Może o nas zapomniano?
Przyznaję, że wiedzę o korpo czerpię z każdego innego źródła niż własne doświadczenie. Nigdy nie pracowałam w korpo.
reklama
Pewnie tak, ale boję się że pierwsza reakcja będzie słaba. Bo ja niby jestem liberał, ale mam jakieś dziwne zapędy. Np nie wyobrażam sobie pewnych rzeczy u niej, a sama w jej wieku kurde co...No chyba z nią porozmawiasz, żeby się porządnie zastanowiła.
A potem jej doradzisz, żeby wybrała wzór i poczekała minimum pół roku. Jak nadal będzie się jej podobał, to wtedy będziecie myśleć. I jeszcze zapytacie o zdanie twojego męża. Tatuaż to jest poważna sprawa. Owszem, można go usunąć, ale to trwa, boli i nie zawsze się udaje.
O, to mój też taki jest. Ma lepiej ukształtowany kręgosłup moralny i wyrobione zdanie na wiele tematów, plus nie zawaha się bronić swojego zdania w sposób irytująco skuteczny oraz uprzejmyMuszę o tym pogadać z mężem. On ma właściwe wg mnie podejście do wielu spraw i pewnie lepiej by zareagowałz tym że jak teraz go o to spytam to pewnie stwierdzi, że nie mam ciekawszych problemów w głowie
![]()

U nas sprawa jest jasna. Żadnych tatuaży. I nie ze do 18. Póki ja daje kasę, to za tą kasę tatuaży nie zrobi. Jeśli zarobi - ale nadal będzie u nas na garnuszku - obcinamy kasę. Jeśli jest w stanie zarobić na tatuaż, to na swoje utrzymanie również.Ostatnio zaczęłam się zastanawiać jak zareaguję gdy córka zechce mieć tatuażw wieku przed 18tką
Muszę o tym pogadać z mężem. On ma właściwe wg mnie podejście do wielu spraw i pewnie lepiej by zareagowałz tym że jak teraz go o to spytam to pewnie stwierdzi, że nie mam ciekawszych problemów w głowie
![]()
Wszystkie dzieci o tym wiedza i amen.
Nie wiem czy mój jest dokładnie taki sam, ale potrafi spokojniej zareagować i z luzem. Chyba. A jak będzie w danej sytuacji to już się okażeO, to mój też taki jest. Ma lepiej ukształtowany kręgosłup moralny i wyrobione zdanie na wiele tematów, plus nie zawaha się bronić swojego zdania w sposób irytująco skuteczny oraz uprzejmy![]()

Bo ja to mogę zareagować wtf

Ja jestem takie niewiadomoco. Za młodu byłam niby grzeczna, a tak naprawdę wcale nie, i nie chce żeby moje dziecko takie było.Pewnie tak, ale boję się że pierwsza reakcja będzie słaba. Bo ja niby jestem liberał, ale mam jakieś dziwne zapędy. Np nie wyobrażam sobie pewnych rzeczy u niej, a sama w jej wieku kurde co...
Ale ja mam syna i stanowczego męża, więc jakoś to chyba będzie

Moja mama robi się podobna do swojej, a ja podobno jestem podobna do mojej mamy. Tylko, że nie bardzo mi po drodze w wielu sprawach z moją mamą. Może córka będzie podobna do nas trzech. A może jednak coś z męża... Bo nie chcę z nią mieć konfliktówJa jestem takie niewiadomoco. Za młodu byłam niby grzeczna, a tak naprawdę wcale nie, i nie chce żeby moje dziecko takie było.
Ale ja mam syna i stanowczego męża, więc jakoś to chyba będzie![]()
Wiecie, po prostu zdałam sobie sprawę, że nie mam jeszcze sprecyzowanego zdania i tego, jak na coś zareagować. Ale pewnie to przyjdzie z czasem albo trzeba będzie na bieżąco myśleć, bo nie wszystko da się przewidzieć
Nie przewidzisz. Ja nie wiem do kogo jest podobna moją mama, ale ja do niej aż tak podobna nie jestem. Mam inne poglądy.Moja mama robi się podobna do swojej, a ja podobno jestem podobna do mojej mamy. Tylko, że nie bardzo mi po drodze w wielu sprawach z moją mamą. Może córka będzie podobna do nas trzech. A może jednak coś z męża... Bo nie chcę z nią mieć konfliktów
reklama
No oczywiście że nie przewidzisz, jak zareagujesz na pewne sytuacje. W ogóle się nad tym nie zastanawiaj, szkoda życiaWiecie, po prostu zdałam sobie sprawę, że nie mam jeszcze sprecyzowanego zdania i tego, jak na coś zareagować. Ale pewnie to przyjdzie z czasem albo trzeba będzie na bieżąco myśleć, bo nie wszystko da się przewidzieć