G
guest-1693758626
Gość
My też mieliśmy dziś gościale nic dla Kuby nie przynieśli, w sumie dobrze bo ile można
![]()
U nas była ciocia po raz pierwszy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też mieliśmy dziś gościale nic dla Kuby nie przynieśli, w sumie dobrze bo ile można
![]()
Ja byłam też chłopaczaraU mnie w przedszkolu się raczej nie bawiliAle ja się bawiłam chłopackimi zabawkami
![]()
Szmaciane lalki są przepiękne ♡
Ja kupię taką córci na roczne urodziny, czasem do miasta przyjeżdża taki jakby targ i jest tam pani, która je szyje. A do tego ubranka jakie się chce![]()
Ale pisałaś że kasy wam szczęśliwie nie brakujeNie wiesz co piszesz … z córkami to się bankrutuje !!! My mamy 3.
Brat cioteczny męża powiedział kiedyś przy odwiedzinach że nie wypada nie mieć nic dla małego dzieckaMy też mieliśmy dziś gościale nic dla Kuby nie przynieśli, w sumie dobrze bo ile można
![]()
Bo niestety rodzice zabraniają..U mnie w przedszkolu się raczej nie bawiliAle ja się bawiłam chłopackimi zabawkami
![]()
Ale pisałaś że kasy wam szczęśliwie nie brakuje![]()
Ja miałam samochód cysternę, a u babci bawiłam się żołnierzykamiJa byłam też chłopaczara![]()
Czy ja wiem czy zabraniają.Bo niestety rodzice zabraniają..
Ja miałam samochód cysternę, a u babci bawiłam się żołnierzykamia jeszcze bawiłam się w lekarza i robiłam misiom zastrzyki, że te misie nie pogniły w środku to jakiś cud
![]()