reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

eee, przeżyjesz :p u nas jak widać stan się utrzymywał nawet z 3 tygodnie po szczepieniu... to mnie zdziwiło.

musimy się umówić na ten spacer. może jakoś w przyszłym tyg.? chyba że nie masz planów na jutro ;)
Akurat na jutro mam, ale w przyszłym tygodniu nie mam nic, żadnych fizjo ani szczepień, więc jestem za 🤩🤩🤩

reklama
Ja rozumiem idee zamkniętej grupy ale z drugiej strony jest maj do listopada kupa czasu i już zamknięta grupa ?
A jak piszesz @Nat_Ra to było jakiś czas temu.

W ten sposób dużo dziewczyn rezygnuje.
Ma rodzic w listopadzie zapraszają do grudniowych.

U nas tez dziewczyny miały grupę zamknięta ale mimo wszystko parę osób doszło i zaczęliśmy się tu ładnie udzielać.
Ja bardzo lubię naszą grupę 😄

Apropo kurierów xD znalazłam w sieci 🤣🤣

Załączniki

• Screenshot_20230512_120049_Facebook.jpg
    Screenshot_20230512_120049_Facebook.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 46
Kuba dzisiaj nieswój i popłakuje... I zmaga się z faktem, że jak w ręku się trzyma zabawkę, to na te stronę trudno się przekulać 😅 bo nagle tajemniczym sposobem zabawka jest pod brzuchem i blokuje wszystkie ambitne plany.

I ulewa. O bozyszku, co on przed chwilą z siebie wylał 🙈 ale chyba mu lepiej 🤣

@martimo ja w czasie tego najgorszego placzu w środę już podałam pedicetamol. Zasnęła jakiś czas po tym, więc nie wiem, czy lek zadziałał, czy po prostu padła. Ale tak płakała, że balam się, że naprawdę coś ją boli :/

My dzisiaj wyszłyśmy na spacer, pogoda piękna, pospała nawet z 10 minut, ale już wyjeżdżają na ulicę drifciarze i oczywiście jeden taki dureń z bmw ją obudził 😐 ale polezala trochę na plecach, trochę na brzuchu, pooglądała świat, dzisiaj zupełnie inne dziecko :D naprawdę nie ma z nia nudy :p

Na brzuch ciagle się obraca przez prawą stronę, pokazuję jej lewą, sama tez prowokuję obroty przez lewą, no ale tak sobie upodobała, że nie ma szans żeby sprobowala przez druga stronę.

Ja dzisiaj też dawałam paracetamol, bo mi coś popłakiwał, a miejsce po ukłuciu ma spuchnięte. Nie chcę ryzykować, trochę syropku mu nie zaszkodzi.

Ładnie spał podczas spaceru, przypomniało mi się że po szczepionce dzieci mogą być bardziej senne - dziś już były dwie piękne drzemki. I jak to dziecko gada! I bawi się samo! 😍 C'est la vie!

Załączniki

• 20230512_152736.jpg
    20230512_152736.jpg
    1 005,2 KB · Wyświetleń: 38
  • 20230512_152713.jpg
    20230512_152713.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 37
  • 20230512_152437.jpg
    20230512_152437.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 36
  • 20230512_152043.jpg
    20230512_152043.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 42
A my mieliśmy dzisiaj gości ❤️
Dostała pare ubranek i lale taka szmaciana ❤️ uwielbiam takie lale ❤️
Fakt nie daje małej bo wszystko pcha do buzi ale będzie większa to będzie się nimi bawić.

A teraz siłuje się z wiatraczkiem mam takiego jednego w kwiatkach na parapecie 🤪 oczywiście tata na wszystko pozwala bo z mamą by tak dobrze nie miała 🤪

Dzisiaj byliśmy na spacerku plus zaliczyliśmy supermarket ale taki mniejszy ( chciałam zrobić podstawowe zakupy )

Idę się kąpać może później nadrobię co żeście pisały.

Fakt nie daje małej bo wszystko pcha do buzi ale będzie większa to będzie się nimi bawić.

A teraz siłuje się z wiatraczkiem mam takiego jednego w kwiatkach na parapecie 🤪 oczywiście tata na wszystko pozwala bo z mamą by tak dobrze nie miała 🤪

Dzisiaj byliśmy na spacerku plus zaliczyliśmy supermarket ale taki mniejszy ( chciałam zrobić podstawowe zakupy )

My też mieliśmy dziś gości 😄 ale nic dla Kuby nie przynieśli, w sumie dobrze bo ile można 😊

reklama

Szmaciane lalki są przepiękne ♡
Ja kupię taką córci na roczne urodziny, czasem do miasta przyjeżdża taki jakby targ i jest tam pani, która je szyje. A do tego ubranka jakie się chce ❤️❤️

Do góry