po rota te kupy brzydkie to normalka. nie przejmuj się. przejdzieTo zależy czy mocno wiejeja Kubie zakładam cienką czapeczkę, gdyż jest chłopcem i głupio by wyglądał w opasce.
Podoba mi się metoda twojego mężaale też u twojej małej może jest potencjał na samodzielne zasypianie
Jak ci żal, to zrób sobie kolejne. Może nie będzie jęczące
Kuba robi śmierdzące bąki. Po wczorajszym szczepieniu m.in. na rota mam niespokojne myśli na temat tego, co tam może wlecieć do pieluchy![]()
reklama
dzięki i wzajemnie! ja dziś planuję spacer do kawiarni, żeby zjeść coś na bazie mleka. może to ostatni raz będzieFajnego dnia życzę!![]()
Dziękuję i wzajemnieFajnego dnia życzę!![]()

Że przejdzie to ja wiem. Martwi mnie to, co ewentualnie PRZYJDZIE. Tudzież wyjdziepo rota te kupy brzydkie to normalka. nie przejmuj się. przejdzie![]()

eee, przeżyjeszDziękuję i wzajemnie
Że przejdzie to ja wiem. Martwi mnie to, co ewentualnie PRZYJDZIE. Tudzież wyjdzie![]()
musimy się umówić na ten spacer. może jakoś w przyszłym tyg.? chyba że nie masz planów na jutro
mam inny żel i to nie działa. to już jakiś drugi, w dodatku można go schładzać w lodówce. ona to zlizuje zanim w ogóle da się jej to wsmarować... wczoraj przez chwilę rozważałam paracetamol (podobno można), ale przeszło jej potem.Jeśli to zęby, spróbuj może kupić anaftin baby, nam pediatra to poradziła - mówiła, żeby trzymać w lodówce i smarować dziaselka, jak podejrzewamy, że zęby juz blisko. Ja póki co nie zaczęłam jeszcze smarować, bo nie widzę, żeby tam cokolwiek się działo, ale mam w pogotowiu.
U nas wczoraj było 18 stopni i mała nie miała ani czapki, ani opaski. Uznałam, że to temperatura prawie jak w domujak jest tak kolo 16 stopni, zakładam opaskę. Lub jak mocno wieje.
U nas super działa ta metodaok. pół godziny spokoju
![]()
ale tak naprawdę to nie wiem o co chodzi
G
guest-1693758626
Gość
Ja rozumiem idee zamkniętej grupy ale z drugiej strony jest maj do listopada kupa czasu i już zamknięta grupa ?
A jak piszesz @Nat_Ra to było jakiś czas temu.
W ten sposób dużo dziewczyn rezygnuje.
Ma rodzic w listopadzie zapraszają do grudniowych.
U nas tez dziewczyny miały grupę zamknięta ale mimo wszystko parę osób doszło i zaczęliśmy się tu ładnie udzielać.
U nas tez dziewczyny miały grupę zamknięta ale mimo wszystko parę osób doszło i zaczęliśmy się tu ładnie udzielać.
Akurat na jutro mam, ale w przyszłym tygodniu nie mam nic, żadnych fizjo ani szczepień, więc jestem zaeee, przeżyjeszu nas jak widać stan się utrzymywał nawet z 3 tygodnie po szczepieniu... to mnie zdziwiło.
musimy się umówić na ten spacer. może jakoś w przyszłym tyg.? chyba że nie masz planów na jutro![]()

Ja bardzo lubię naszą grupęJa rozumiem idee zamkniętej grupy ale z drugiej strony jest maj do listopada kupa czasu i już zamknięta grupa ?

reklama
Kiedyś mi ktoś napisał chyba na vinted czy wolę paczkomat czy kurwieraApropo kurierów xD znalazłam w sieci![]()

Ciacho zjedzone, kawa na krowim mleku zaliczona, jeździmy po takim parczku/lasku, córka pochrapuje