reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
@maszak i @Stylenka polecacie składane wanienki jakieś?
Ja polecam Stokke XL, mamy ją. Myślę, że jeszcze trochę nam posłuży.

U nas chyba jakiś skok skoków 😐 wczoraj próbowaliśmy córkę uspic do 23.00, 2 h noszenia, na zmianę gadala, plakala, śmiała się, stękala, potem znowu żałośnie płakała. Zasypiała i budziła się stękajac, widać, że chciała spać, a nie mogła. Albo może jednak zęby...

@maszak a ty chcesz?

Ej a potem w razie w można kogoś dopisać? W innym wątku widzę, że konsekwentnie odmawiają, ale my tu już jesteśmy silna grupa pod wezwaniem, głupio by było jakby ktoś nie dotarł.

reklama
@maszak a ty chcesz?

Ej a potem w razie w można kogoś dopisać? W innym wątku widzę, że konsekwentnie odmawiają, ale my tu już jesteśmy silna grupa pod wezwaniem, głupio by było jakby ktoś nie dotarł.
napiszę do adminki jak się wszyscy wypowiedzą... chyba nie ma deadlinu. czy chcecie żeby już podać i zamknąć? maszak mi napisała "prywatnie", że chce ;) najwyżej może można potem dodać jeszcze kogoś?
@Nat_Ra a chcesz być nr 2 moderator? nie wiem czy to potrzebne będzie, ale ktoś pisał, że tak...

jak ktoś chce być moderatorem, niech pisze, ale wnioskuję, że nie :p jakby co, ja raczej nie jestem najlepsza w pilnowaniu ;P

Ostatnia edycja:
Do góry