reklama
No tak nie do końca, bo dzieci rodzone po 2000 roku coś tam trochę mają inaczej i ja tego "inaczej" właśnie nie mogę spamiętać pamiętam pesel mój i mężaTrzeba zapamiętać tylko 5 ostatnich cyfr. Bo pierwsze to data urodzenia ja pamietam oczywiście wszystkie, męża tez
G
guest-1693758626
Gość
Zgadza się pesel córki jakis taki inny jestNo tak nie do końca, bo dzieci rodzone po 2000 roku coś tam trochę mają inaczej i ja tego "inaczej" właśnie nie mogę spamiętać pamiętam pesel mój i męża
napiszę do adminki jak się wszyscy wypowiedzą... chyba nie ma deadlinu. czy chcecie żeby już podać i zamknąć? maszak mi napisała "prywatnie", że chce najwyżej może można potem dodać jeszcze kogoś?@maszak a ty chcesz?
Ej a potem w razie w można kogoś dopisać? W innym wątku widzę, że konsekwentnie odmawiają, ale my tu już jesteśmy silna grupa pod wezwaniem, głupio by było jakby ktoś nie dotarł.
@Nat_Ra a chcesz być nr 2 moderator? nie wiem czy to potrzebne będzie, ale ktoś pisał, że tak...
jak ktoś chce być moderatorem, niech pisze, ale wnioskuję, że nie jakby co, ja raczej nie jestem najlepsza w pilnowaniu ;P
Ostatnia edycja:
G
guest-1693758626
Gość
A nam Kuba przestaje się mieścić do wanienki, i jeszcze nie siedzi. Chyba przestanę go myć
Na przewijak też się powoli nie mieści
My od początku myliśmy w większej wanience najpierw na leżaczku takim alo lezala później mniejsza gąbka a teraz ma ta większa gąbke. Póki co mieści się w wanience gorzej na przewijaku ale na przewijaku zmieniam tylko kupke a siku to już robię na naszym łóżku oczywiście podkład jest
Młoda właśnie ciągnie misia od karuzeli czekam kiedy go urwie i nastał nowy dzień.
Dzisiaj w nocy młoda dostała jeść odłożona do łóżeczka myślałam że usnie bo tak też wyglądało a on cyk na brzuszek i myślała że będziemy się bawić o 2 w nocy
U nas wczoraj makabra. Cały dzień marudzenie "o nic" - przyczyny nie znalazłam... Wołanie o jedzenie i jednoczesne odrzucanie cyca. Wieczorem zasnęła o 22, stw, że jeszcze godzinę coś porobię swojego, potem dam na śpiąco jedzenie na dopchanie i przy okazji zobaczę jak głęboko śpi (od paru dni jest problem z odłożeniem do łóżeczka...). Pojadła po 23 na śpiąco. Potem mówię do męża: teraz ty odłóż ją, bo może zrobisz to delikatniej (z wózka mu się tak udaje). I po chwili słyszę kwik (bo to nawet nie płacz). Marudziła, czekałam aż mąż ją uspokoi, nie dało się. Weszłam do pokoju i od razu spokój i banan na twarzy... W końcu spałam z nią w łóżku, ale w nocy co 3 h pobudka, na szczęście tylko na jedzenie, ale nie wyspałam się, bo nie dość, że cały dzień musiałam ją uspokajać (nikt inny nie działał), to jeszcze ta noc...Ja polecam Stokke XL, mamy ją. Myślę, że jeszcze trochę nam posłuży.
U nas chyba jakiś skok skoków wczoraj próbowaliśmy córkę uspic do 23.00, 2 h noszenia, na zmianę gadala, plakala, śmiała się, stękala, potem znowu żałośnie płakała. Zasypiała i budziła się stękajac, widać, że chciała spać, a nie mogła. Albo może jednak zęby...
G
guest-1693758626
Gość
napiszę do adminki jak się wszyscy wypowiedzą... chyba nie ma deadlinu. czy chcecie żeby już podać i zamknąć? maszak mi napisał "prywatnie", że chce
Nat_Ra chcesz być nr 2 moderator? nie wiem czy to potrzebne będzie, ale ktoś pisał, że tak...
Ciekawe jak wygląda taki wątek zamknięty?
reklama
Goodka
Moderator
Tak jak ten, tylko można jeszcze tworzyć nowe wątki I tylko my będziemy miały do nich wgląd. Już mamy jeden taki wątek z dziewczynami, które udzielały się tutaj na samym początkuCiekawe jak wygląda taki wątek zamknięty?