Trzeba zapamiętać tylko 5 ostatnich cyfr. Bo pierwsze to data urodzenia ja pamietam oczywiście wszystkie, męża tezJestem prawie pewna że nie zapamiętam peselu Kuby. Jest zbyt pokręcony
reklama
I moja tez!Ja pamiętam że córka @maszak dzień przed moim Kubą
Zgłaszam sięsłuchajcie, adminka prosi o nicki osób które chcą być w zamkniętej grupie proszę o zgłoszenia
Ja tez nie mogę zapamiętaćJestem prawie pewna że nie zapamiętam peselu Kuby. Jest zbyt pokręcony
Goodka
Moderator
O, ja bym chciałasłuchajcie, adminka prosi o nicki osób które chcą być w zamkniętej grupie proszę o zgłoszenia
Ja polecam Stokke XL, mamy ją. Myślę, że jeszcze trochę nam posłuży.
U nas chyba jakiś skok skoków wczoraj próbowaliśmy córkę uspic do 23.00, 2 h noszenia, na zmianę gadala, plakala, śmiała się, stękala, potem znowu żałośnie płakała. Zasypiała i budziła się stękajac, widać, że chciała spać, a nie mogła. Albo może jednak zęby...
No tak nie do końca, bo dzieci rodzone po 2000 roku coś tam trochę mają inaczej i ja tego "inaczej" właśnie nie mogę spamiętać pamiętam pesel mój i mężaTrzeba zapamiętać tylko 5 ostatnich cyfr. Bo pierwsze to data urodzenia ja pamietam oczywiście wszystkie, męża tez
G
guest-1693758626
Gość
Zgadza się pesel córki jakis taki inny jestNo tak nie do końca, bo dzieci rodzone po 2000 roku coś tam trochę mają inaczej i ja tego "inaczej" właśnie nie mogę spamiętać pamiętam pesel mój i męża
reklama
napiszę do adminki jak się wszyscy wypowiedzą... chyba nie ma deadlinu. czy chcecie żeby już podać i zamknąć? maszak mi napisała "prywatnie", że chce najwyżej może można potem dodać jeszcze kogoś?@maszak a ty chcesz?
Ej a potem w razie w można kogoś dopisać? W innym wątku widzę, że konsekwentnie odmawiają, ale my tu już jesteśmy silna grupa pod wezwaniem, głupio by było jakby ktoś nie dotarł.
@Nat_Ra a chcesz być nr 2 moderator? nie wiem czy to potrzebne będzie, ale ktoś pisał, że tak...
jak ktoś chce być moderatorem, niech pisze, ale wnioskuję, że nie jakby co, ja raczej nie jestem najlepsza w pilnowaniu ;P
Ostatnia edycja: