My zakładamy czapeczke taka bawełniana cieńsza niż zimowa
U nas dzisiaj niby słonecznie ale wiaterek wiał niby w tej gondoli jeździ i buda jest ale jakoś dzisiaj nie pasowało bez czapeczki.
A jakie macie kurteczki dla maluchów?
Moi rodzice kupili małej kurteczke w myszka mikki niby super ładna i w ogóle ale chyba małej nie jest w niej wygodnie płacze nie jest zadowolona jak się jej zakłada i dalej w wózku popłakuje.
A że mam taki cienki kombinezon polarowy to jej go zakładam no ale mamy wyjście i jakoś słabo to widze jej go założyć.
Kupić żaden problem ale gdzie i jaka ?
My kurtki nie mamy. Całą zimę tylko taki swetrowy wełniany kombinezon (sweter jakby z nogawkami) i otulacz polarowy babynomade z fotelika plus ewentualnie koc do wózka. Dostaliśmy kombinezon, ale to było na 74. W ogóle go nie użyliśmy. Mieliśmy też taki jakby śpiwór z barankiem do wózka, ale też nie korzystaliśmy. Merino body/pajace/czapki... na kolejny sezon też poszukam. Teraz ubieram przy 12-15 st: body długi rękaw, bluza lub sweter bawełniany, półspiochy bawełniane albo dresy plus skarpetki, czapka bawełniana i otulacz polarowy. I wystarczy jak się okazuje. Ciepło jej.
Kurtkę moja mama kupiła na rozm 80, chyba na jesień.
@maszak piękne opaski. Ale pytanie miałam jak długo taka łysa głowa w nakryciu głowy? Pomijam upał i słońce to pewnie jakiś kapelut. Ale jak np 20 st to chyba bez czapy?
A otulacz do fotelika kiedy zbędny? Przy 20 st?