Mam córkęMasz już dzieci?
reklama
Natalia9898
Fanka BB :)
Dziewczyny wam też się tak aplikacja tnie ? Mam 448 powiadomień i mimo że je odchaczam to nie idzie , w żeby zobaczyć czy któraś cis napisała muszę kilka razy odświeżyć
Właśnie to może dlatego już coś czujeszMam córkę
No ale widzisz pierwsze co zrobił to pokazał gestem, bo boją się że mogą być nagrywani. Niestety to samo jest z klasyfikacja dzieci do szczepień. Ze strachu przed kontrola z sanepidu szczepią dzieci chore na antybiotykach. Będąc u neurologa z synem się nasluchalm takich historii że szok. Polska to dziwny kraj. Jesteśmy w czołówce pod względem ilości obowiązkowych szczepień, a jako nie liczni nie mamy funduszu odszkodawczego w razie powikłań. Panuje powszechny strach medyków przed ich wpisaniem, bo doczepi się sanepid a lepiej wpisać że to przypadek. Co ciekawe w innych krajach sumy odszkodowań dla poszkodowanych dzieci rosną co roku, nawet w Rosji U nas wszystko to zbieg okoliczności i radź sobie człowieku sam.Mój lekarz jak zapytałam z ciekawości o szczepienie w ciąży co sądzi to nie powiedzial ani słowa tylko zrobił wymowny gest pukając sie w czoło, ucieszyłam sie w sumie bałam sie ze bedzie mnie próbował namówić bo sam szczepi w jednej z okolicznych przychodni. Także bywają i tacy
MałaMi30
Dokladnie tak jest jak piszesz... przykre dlatego ja swoje dziecko będę szczepić zgodnie z zaleceniem producenta, czyli po wykluczeniu wszystkich przeciwskazań na pewno nie w szpitalu.No ale widzisz pierwsze co zrobił to pokazał gestem, bo boją się że mogą być nagrywani. Niestety to samo jest z klasyfikacja dzieci do szczepień. Ze strachu przed kontrola z sanepidu szczepią dzieci chore na antybiotykach. Będąc u neurologa z synem się nasluchalm takich historii że szok. Polska to dziwny kraj. Jesteśmy w czołówce pod względem ilości obowiązkowych szczepień, a jako nie liczni nie mamy funduszu odszkodawczego w razie powikłań. Panuje powszechny strach medyków przed ich wpisaniem, bo doczepi się sanepid a lepiej wpisać że to przypadek. Co ciekawe w innych krajach sumy odszkodowań dla poszkodowanych dzieci rosną co roku, nawet w Rosji U nas wszystko to zbieg okoliczności i radź sobie człowieku sam.
MałaMi30
Moje jeszcze nie urosły i mam nadzieje ze tego nie zrobią. Chodzę w stanikach z przed ciąży w rozmiarze 80 J jak urosną to chyba bede musiala wiązać je sobie w jakąś chustę jak murzynki bo nie znalazlam rozmiarów większych i to do karmieniaDziewczyny,
Czy Was też dalej bolą piersi?
Mnie już na jakieś 3 tygodnie przestały i myślałam, że to koniec ...a od kilku dni znowu bolą i znowu urosły...już o 3 rozmiary
Ja mam w drugą stronę totalne bezcyckowie i teraz po prostu staniki z miseczka A dobrze leżą, ale z synem to dopiero w 2 dobie po porodzie z małego A zrobiło się duże B. Poszłam spać bez piersi obudziłam się z piersiami.Moje jeszcze nie urosły i mam nadzieje ze tego nie zrobią. Chodzę w stanikach z przed ciąży w rozmiarze 80 J jak urosną to chyba bede musiala wiązać je sobie w jakąś chustę jak murzynki bo nie znalazlam rozmiarów większych i to do karmienia
Ja.mama
No to trzymam kciuki, żeby nie rosłyMoje jeszcze nie urosły i mam nadzieje ze tego nie zrobią. Chodzę w stanikach z przed ciąży w rozmiarze 80 J jak urosną to chyba bede musiala wiązać je sobie w jakąś chustę jak murzynki bo nie znalazlam rozmiarów większych i to do karmienia
reklama
Ja.mama
Ja miałam totalne bezcyckowie, a teraz mój mąż stwierdził, że mam piersi jak greckie boginie na posągachJa mam w drugą stronę totalne bezcyckowie i teraz po prostu staniki z miseczka A dobrze leżą, ale z synem to dopiero w 2 dobie po porodzie z małego A zrobiło się duże B. Poszłam spać bez piersi obudziłam się z piersiami.
Ale rosną i rosną ...końca nie widać na razie...