reklama
Ja umawiałam się 1 marca i dopiero na dziś był termin, rozumiem Cię w styczniu miałam biochemiczną i też nie mogłam się doczekaćja czekałam chyba 2 tygodnie ale ja to wytrzymać nie mogłam bi za pierwszym razem miałam puste jajo
Fejkaaa
Fanka BB :)
@Ces mialam z kancelaria komornicza niemila przygode, trauma na cale zycie! Pomylili inna dziewczyne o tym samym imieniu i nazwisku z tego samego miasta ze mna, nie sprawdzono dokladnie nr pesel ani dodatkowych danych, przyszedl list do firmy, w ktorej pracuje, ze wchodza mi na pensje i zabieraja jakis tam procent za dlugi. Dlugu bylo ponad 100tys z tytulu nieplacenia czynszu bodajze. W kazdym razie mialam stan przedzawalowy jak to zobaczylam! Pojechalam do tej kancelarii, oni oczywiscie uznali ze jestem kolejna walnietą dluzniczką ktora miga sie od placenia i wymysla jakies historie. Generalnie odkrecanie tego jakims cudem nie trwalo dlugo, bo zaledwie kilka dni. Ale ja wtedy mialam wizje, ze nie wutlumacze sie z tego i bede splacac cudze dlugi na sama mysl mam ciary. To taka moja historia na oderwanie sie od tematow ciazowych heh
Caro666
Może coś w tym jest bo ja byłam bardzo grzecznym niemowlęciem jakni dzieckiem a znów mój mąż podobno ciagle płakał ciesze się bardzo staram się nie panikować i myśleć pozytywnie jak usłyszę za tydzień serduszko to już w ogóle super@Leonie a wiesz właśnie co do tej kawy, właśnie uświadomiłam sobie ze bardzo mocna dzięki Tobie. Wcześniej nie zwracałam uwagi i robiłam to z automatu. Sypałam 3 bardzo czubate łyżeczki do tego kubka on ma 300 ml. Dzisiaj wsypałam 2 płaskie a czuję się dokładnie tak samo. Właśnie dzięki takim ocenom możemy coś dostrzec i zmienić. Dziękuję [emoji846]
@Fejkaaa staram się z tym nie obnosić , ale nie wstydzę się tego. Po prostu ludzie komorników raczej omijają z daleka jakby sam kontakt z nami był już sam w sobie wiążący[emoji1787] albo tacy którzy piszą tylko po to by rozwiązać swój mały problem i szukają rad. Ciężka psychicznie praca. Czasami wykańcza mnie. Też jestem normalnym człowiekiem, kobieta jak każda tutaj. Mam swoje słabości i problemy[emoji846]
@Krakowianka89 [emoji1787] tam to chyba już w ogóle kota bym dostała. Często mam kontakt z naczelnikiem danej placówki i podziwiam osoby tam pracujące.
@Caro666 ciesz się kobieto[emoji846]skoro okresu brak to ciąża jest. Brak plamień, i brak objawów to też się ciesz. Małe bobo daje mamie znać, że będzie grzecznym dzidziusiem[emoji7]
@KolorowaCzerń trzymam kciuki za wizytę i serduszko [emoji3590][emoji110]
Wszystkim które dzisiaj będą wizytować życzę samych dobrych wiadomości.
A
Alek91
Gość
Odnośnie badan prenatalnych dla tych, które mają instagram polecam Link do: Miroslaw Wielgos is on Instagram • 46 posts on their profile
Profesor Wielgoś jest specjalistą z zakresu perinatologii i parę dni temu prowadził Live na temat badań prenatalnych. Wszystko pięknie wytłumaczone, wiedza medyczna a nie z internetów i od koleżanek
Profesor Wielgoś jest specjalistą z zakresu perinatologii i parę dni temu prowadził Live na temat badań prenatalnych. Wszystko pięknie wytłumaczone, wiedza medyczna a nie z internetów i od koleżanek
Leonie
Ojej, ja nie miałam na myśli że „za mocna” i że to źle Po prostu byłam w szoku, że jesteś w stanie wypić taką ciemną kawę@Leonie a wiesz właśnie co do tej kawy, właśnie uświadomiłam sobie ze bardzo mocna dzięki Tobie. Wcześniej nie zwracałam uwagi i robiłam to z automatu. Sypałam 3 bardzo czubate łyżeczki do tego kubka on ma 300 ml. Dzisiaj wsypałam 2 płaskie a czuję się dokładnie tak samo. Właśnie dzięki takim ocenom możemy coś dostrzec i zmienić. Dziękuję [emoji846]
Mimi9065
Aaa ok to bede dzwonić tam, dzięki [emoji4]
W Katowicach , ale umawiając się na wizytę poprosiłam o lekarza który przyjmuje z partnerem bo nie wszyscy się zgadzają... podobno to zależy od lekarza[emoji2372]
Martita8904
Zaangażowana w BB
Tak przed prenatalnymi jeszcze jednoDziewczyny jak to jest u was robicie usg jak się dowiecie o ciąży i potem dopiero pierwsze prenatalne czy w między czasie robicie jeszcze jakieś usg dla swojego spokoju ?
Z własnego doświadczenia mogę napisać tyle, że takich przypadków niestety jest bardzo dużo. A teraz pomyśl ilu jest takich ludzi, którzy mają zadłużenia i przez niekompetencję właśnie takich pracowników bądź firm windykacyjnych spłacają nie swoje długi, myśląc że spłacają swoje. Ostatnio głośno wśród naszych kręgów było, zajęcie nieruchomości przez komornika osoby kompletnie nie związanej z dłużnikiem. Ot pomylił lokale? Czujesz absurd? Nie to nazwisko, imię, pesel.........
A najlepsze jest to że ten ówdzie Pan dostał tylko wpis naganę do arkusza osobowego, który zapewne za pół roku gdzieś się zawieruszy......W mojej pracy spotkałam takie przypadki że czasu by mi brakło aby opisać. Dobrze że u Ciebie szybko się wyjaśniło.
Od siebie dodam że kilka razy mnie opluto, kilka razy psami poszczuto, raz uderzono mnie, dobrze że asesor był ze mną bo podejrzewam że mogło być nie wesoło. Eh długo by pisać.....
A najlepsze jest to że ten ówdzie Pan dostał tylko wpis naganę do arkusza osobowego, który zapewne za pół roku gdzieś się zawieruszy......W mojej pracy spotkałam takie przypadki że czasu by mi brakło aby opisać. Dobrze że u Ciebie szybko się wyjaśniło.
Od siebie dodam że kilka razy mnie opluto, kilka razy psami poszczuto, raz uderzono mnie, dobrze że asesor był ze mną bo podejrzewam że mogło być nie wesoło. Eh długo by pisać.....
@Ces mialam z kancelaria komornicza niemila przygode, trauma na cale zycie! Pomylili inna dziewczyne o tym samym imieniu i nazwisku z tego samego miasta ze mna, nie sprawdzono dokladnie nr pesel ani dodatkowych danych, przyszedl list do firmy, w ktorej pracuje, ze wchodza mi na pensje i zabieraja jakis tam procent za dlugi. Dlugu bylo ponad 100tys z tytulu nieplacenia czynszu bodajze. W kazdym razie mialam stan przedzawalowy jak to zobaczylam! Pojechalam do tej kancelarii, oni oczywiscie uznali ze jestem kolejna walnietą dluzniczką ktora miga sie od placenia i wymysla jakies historie. Generalnie odkrecanie tego jakims cudem nie trwalo dlugo, bo zaledwie kilka dni. Ale ja wtedy mialam wizje, ze nie wutlumacze sie z tego i bede splacac cudze dlugi [emoji25][emoji25][emoji25] na sama mysl mam ciary. To taka moja historia na oderwanie sie od tematow ciazowych heh
reklama
Malinowysok
Dziewczyny dzisija 6+0. Jak wiecie jestem po wizycie i tak się zastanawiam czy już powinnam się umówić na prenatalne czy poczekać na następną wizytę, która mam 12 kwietnia. I umówić się po tej wizycie?