reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Odpoczywaj. A wieczorem będziesz już więcej wiedziała. Wierzę że będzie dobrze.
Dzień dobry wszystkim [emoji274][emoji274][emoji274]Dużo słona i pięknego dni . Ja dziś o 17.30 mam wizyta i do tego czasu zwariuje bo dziś zauważyłam różowe upławy na papierze [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Ja dowiedziałam się 11.03. I umówiłam się na 31.03. Bo po cichu liczę że będzie już serduszko. I bedzo chciałam wizytę przed świętami.
Aaa ok sorki źle zrozumiałam [emoji2] no ja też dowiedziałam się dokładnie 15 marca więc 2.5 tyg temu [emoji2] i mi lekarz powiedział żeby przyjść właśnie ostatniego marca

reklama
Ja dowiedziałam się 11.03. I umówiłam się na 31.03. Bo po cichu liczę że będzie już serduszko. I bedzo chciałam wizytę przed świętami.
Ja też mam ogromną nadzieję że dziś już usłyszymy.. już się przygotowaliśmy żeby powiedzieć o tym najbliższej rodzinie ale jak nie będzie słychać serca to nie wiem czy się odwaze

Hejo, witam w 7+1 i standardowo prawie bezobjawowo🤣 nie ukrywam, że bardzo mi to odpowiada bo zdążyłam już tyle rzeczy od rana zrobić, że sama jestem pod wrażeniem 😉 jeszcze tylko obiad i do pracy 😉
Dziewczyny jak to jest u was robicie usg jak się dowiecie o ciąży i potem dopiero pierwsze prenatalne czy w między czasie robicie jeszcze jakieś usg dla swojego spokoju ?
Ja byłam u gina w 6+3, od razu nie widzialam sensu, szczególnie, że nie było niepokojących objawów. Teraz kolejne usg mam w 9+3 bo taki schemat ma mój gin, więc do prenatalnych będę mieć dwa usg 😉
Ja w związku z poprzednim poronieniem i tą słabą beta pierwszy raz bylam u gina jak mialam bete 462 czy coś koło tego, wtedy bez usg. Po 7 dniach usg i dziś w związku z plamieniem wczorajszym jadę na kolejne usg...
Powodzenia✊

@Lena142 dobrze, że zostawili Cię na obserwacje, trochę poświęcenia teraz ale jak wyjdziesz to na pewno będziesz spokojniejsza 🙂

@Olinek_okraglinek spróbuj się nie zadreczac, odpoczywaj, a skoro dzisiaj lekarz to sprawdzi czy wszystko ok 🙂✊

A co do bliźniaków to u mnie szanse były 0% ale moj gin chyba chciał prowadzić ciążę bliźniaczą bo cały czas o tym mówił i zawzięcie podczas usg szukał drugiego kropka 😅

My chcemy powiedzieć w weekend siostrze mojego partnera. Ona się od 10 lat stara o dziecko, miała kilka rund in vitro i dalej nic. Tak się stresuje dziewczyny, nie mam nawet pojęcia jak zacząć ta rozmowę 😶😟😟

reklama
Ja mam 6+6 i czasem pobolewa, kłuje 😜
Oj czekam dzis na twoja wizyte!!!! ❤️❤️
Dziewczyny jak to jest u was robicie usg jak się dowiecie o ciąży i potem dopiero pierwsze prenatalne czy w między czasie robicie jeszcze jakieś usg dla swojego spokoju ?
Ja mialam wizyte 6+3 chociaz pierwotnie sama umówiłam sie na 7+3 jednak przelozyli mi wizyte bo moj dr ma wolne. Teraz planuje kolejne usg dopiero prenatalne dokladnie 14maja to bedzie 13+3 :) w miedzyczasie nic robila nie będę, chyba że cos sie bedzie niedaj dzialo.. to inna sprawa.. ale jak bedzie wszystko luz to starczy
Dzień dobry wszystkim 🌞🌞🌞Dużo słona i pięknego dni . Ja dziś o 17.30 mam wizyta i do tego czasu zwariuje bo dziś zauważyłam różowe upławy na papierze 😭😭😭😭😭
O matko! Moze tak mocno sie to wizyta zesreesowalas! Dobrze bedzie. Masz dzis wizyte na szczescie.. lez i czekaj

Do góry