reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

O muszę wypróbować. Ja tak mam od kiedy musiałam zrezygnować z siłowni. Chyba mój organizm przyzwyczajony był do wieczornego wysiłku. Chodziłam na siłownię 6 razy w tyg. Co wieczór o 21 do 23. Ostre cardio, powrót do domu kąpiel i padałam. A teraz czuję że brakuje mi tego.
o wooow ale szacun mega!!! Ja że sportu tylko nałogowo uprawiam spanie czasem w ekstremalnych warunkach😉😙

reklama
Hej, dzisiaj już wracamy do siebie do domku.
Ja miałam kiepska noc jak w dzień już super się czułam tak noc tragedia nie dość że kończyłam watahę i siedziałam do 2 to później ból brzucha co chwile dobrze ze mąż pozwolił mi pospać.

Matko mi się znowu marzy żeby ten ból brzucha odpuścił ale rozumiem ten strach jak w dzień się czułam ekstra to też myślałam czy wszystko jest ok że już mi przeszło.
Z lataniem do toalety i sprawdzaniem czy plamie też tak mam ciągle strach jeszcze dzisiaj termin miesiączki 😱😱😱
Ja do tego jestem straszna panikara wszystkie choroby moje itp... Już nam tak zostanie strach o dzieci do końca naszych dni...

Ciężko tak po nickach pamiętać co i jak może którac ma ochotę się przedstawić (ja mam na imię Magda) wtedy łatwiej zapamiętam żebym mogła się odnosic;) kojarzę tylko Anie:)) która chce bliźniaki (wooow szacun ale też właśnie słyszałam że po stronie kobiety się dziedziczy mojej mamy siostry są bliźniaczkami ja się boję tego haha chociaż jak gin mówiła że jest jeden pęcherzyk to chyba bliźniaków nie będzie;))

Dziewczyny które mają dzisiaj mają trudna wizytę przed sobą jestem z Wami!!! Czekam na dobre wieści.
Ja jestem Klaudia :) też tak mam ze wszystkie choroby moje 🙈 chłop się ze mnie śmieje że na starość to ja będę pierwsza w kolejkach do lekarza stała 😆

Ja jestem Klaudia :) też tak mam ze wszystkie choroby moje 🙈 chłop się ze mnie śmieje że na starość to ja będę pierwsza w kolejkach do lekarza stała 😆
słuchaj jak na NFZ mamy się umawiać to musimy już;) hahah jesli chodzi o ortopedie no to kolejki są takie że u nas chodził taki żart (bo tendencja do niszczenia stawów niestety jest dziedziczna) że jak Twoja babcia miała endoproteze, Twoja mama miała endoproteze to jak spodziewasz się córki lepiej już umówić na zabieg... Zaznacze że stawy się wymienia po 60 jak nie lepiej😂😂😂😂

Tak, bo zawsze mi się marzyła dwójka dzieci, a tak bym miała za jednym razem i z głowy 😃

Jejku ja też jestem taka panikara, tez w toalecie sprawdzam papier czy nie ma krwi.
Piersi sprawdzam co chwilę czy bolą.

Ja idę jutro jednak na tą wizyte, wiem że za wcześnie, bo jutro będzie 5t0d, ale przynajmniej potwierdzi że pęcherzyk jest w macicy, może już mi jakieś badania zleci, też potrzebuje receptę. Dopytam się przy okazji o parę rzeczy.

Hej, dzisiaj już wracamy do siebie do domku.
Ja miałam kiepska noc jak w dzień już super się czułam tak noc tragedia nie dość że kończyłam watahę i siedziałam do 2 to później ból brzucha co chwile dobrze ze mąż pozwolił mi pospać.

Matko mi się znowu marzy żeby ten ból brzucha odpuścił ale rozumiem ten strach jak w dzień się czułam ekstra to też myślałam czy wszystko jest ok że już mi przeszło.
Z lataniem do toalety i sprawdzaniem czy plamie też tak mam ciągle strach jeszcze dzisiaj termin miesiączki 😱😱😱
Ja do tego jestem straszna panikara wszystkie choroby moje itp... Już nam tak zostanie strach o dzieci do końca naszych dni...

Ciężko tak po nickach pamiętać co i jak może którac ma ochotę się przedstawić (ja mam na imię Magda) wtedy łatwiej zapamiętam żebym mogła się odnosic;) kojarzę tylko Anie:)) która chce bliźniaki (wooow szacun ale też właśnie słyszałam że po stronie kobiety się dziedziczy mojej mamy siostry są bliźniaczkami ja się boję tego haha chociaż jak gin mówiła że jest jeden pęcherzyk to chyba bliźniaków nie będzie;))

Dziewczyny które mają dzisiaj mają trudna wizytę przed sobą jestem z Wami!!! Czekam na dobre wieści.

Część, chciałabym się nieśmiało przywitać. Zrobiłam test w 23 i 24 DC.ponizej z 23 dc.
IMG_20210313_115123.jpg
Cykle 26-27 dniowe.
Dzisiaj test już lekko ciemniejszy...
Jestem po ciąży biochemicznej w październiku, dlatego lekko się martwię ale w tedy nawet takiego ładnego paska nie widziałam w dniu miesiączki ;) Jestem dobrej myśli ale czuję lekki stresik.
Zasypiam na stojąco, jestem zmęczona nawet skanowaniem dokumentów 😅, rano obudziłam się zlana potem i musiałam o 6 wziąć prysznic i zaczynają boleć piersi...
Tak bardzo bym chciała, żeby się udało :)
Planuje w tym tygodniu sprawdzić przyrost bthcg i zapisać się na koniec miesiąca do lekarza.

Zapisalam sie do poradni i pierwsze spotkanie z polozna mam 1 kwietnia. 30 zarezerwuje wizyte u ginki zeby wiedziec co i jak..
O widzisz jak aligancko! :)
O kurcze, to ja mam powiększone piersi i trądzik. Może bliźniaki? 😃 Zawsze mi się marzyły, tylko w mojej rodzinie nie było bliźniaków, ale za to mój teść ma brata bliźniaka, tylko to chyba przechodzi w linii żeńskiej jesli się nie mylę 🤔
Naturalne bliznaki raczej w lini zenskiej ale biorac pod uwage dzisiejsze różne zmienne to kazdy może je mieć. Np. jak ja clo bralam to tez sie mogly przytrafic przy stymulacji farmakologicznej, jednak dla mnie osobiscie bylaby to tragedia 😂🤣 nie poradzilabym sobie z wyjsciem z domu w 3 maluchow ,bo w domu mam roczniaka..

Część, chciałabym się nieśmiało przywitać. Zrobiłam test w 23 i 24 DC.ponizej z 23 dc.
Zobacz załącznik 1248482 Cykle 26-27 dniowe.
Dzisiaj test już lekko ciemniejszy...
Jestem po ciąży biochemicznej w październiku, dlatego lekko się martwię ale w tedy nawet takiego ładnego paska nie widziałam w dniu miesiączki ;) Jestem dobrej myśli ale czuję lekki stresik.
Zasypiam na stojąco, jestem zmęczona nawet skanowaniem dokumentów 😅, rano obudziłam się zlana potem i musiałam o 6 wziąć prysznic i zaczynają boleć piersi...
Tak bardzo bym chciała, żeby się udało :)
Planuje w tym tygodniu sprawdzić przyrost bthcg i zapisać się na koniec miesiąca do lekarza.
Witaj! Plany masz elegabcjie , to na kiedy Ci termin wychodzi i ktory masz dzis dzień ciazy???

Wiecie co ale z tą endoproteza to akurat prawda. Moja babcia już czeka 15 lat na endoproteza lewego kolana, ma mieć za 2 lata. A okazało się niedawno, że w prawym kolanie też powinna mieć endoproteze i musi czekać 20 lat... A ma 76 lat, to sobie wyobraźcie. Żart jak najbardziej prawdziwy 😃

słuchaj jak na NFZ mamy się umawiać to musimy już;) hahah jesli chodzi o ortopedie no to kolejki są takie że u nas chodził taki żart (bo tendencja do niszczenia stawów niestety jest dziedziczna) że jak Twoja babcia miała endoproteze, Twoja mama miała endoproteze to jak spodziewasz się córki lepiej już umówić na zabieg... Zaznacze że stawy się wymienia po 60 jak nie lepiej😂😂😂😂

reklama
Wiecie co ale z tą endoproteza to akurat prawda. Moja babcia już czeka 15 lat na endoproteza lewego kolana, ma mieć za 2 lata. A okazało się niedawno, że w prawym kolanie też powinna mieć endoproteze i musi czekać 20 lat... A ma 76 lat, to sobie wyobraźcie. Żart jak najbardziej prawdziwy 😃
niestety takie są kur... realia;(
@Jotka_Szczotka z roczniakiem to prawie jak bliźniaki. Ja mam zaraz 6 latka i nie wiem jak ogarne zima to prowadzenie i odbieranie z przedszkola

@Malinowysok zajebisty nick;)) witaj kiedy planowany termin porodu?

Do góry