reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2021

A te sny... Ja już chyba zrezygnuje z czytania wiadomości z Polski i świata, z Facebooka i filmów (obejrzałam dwa sezony Fargo - taki przyjemny serial, w którym trup pada co dwie minuty) i mam okropne sny. Najgorsze, że są takie realistyczne! Od tej pory będę czytać tylko baby boom 🤣

reklama
to latanie i sprawdzanie to chyba normalne na początku. To moja trzecia ciąża i też tak biegałam przez pierwszy tydzień po terminie miesiączki. Najgorsze, że jak boli brzuch, to jak na @ i mamy tylko jedno skojarzenie - zaraz na pewno poleci krew. Myślę, że się uspokoisz, jak zobaczysz serduszko na USG :)
Ja tak latam trzeci tydzień🙈

Dzień dobry wszystkim dziewczyną :)
Cieszę się czytać że u Was ok. Przepraszam że się nie odniosę do każdej ale czytałam wszystko:)

Mój syn miał urodzinowy weekend w sobotę rodzina w niedzielę przyjaciele i jestem wykończona dobrze że dziś wolne.
Dziś o 14 idę do swojego ukochanego gina więc będę już miała klarowność.

Również cierpię ba bezsenność. Dość dziwne ale z synem też tak miałam.

Udanego dnia kochane.
To czekamy na same dobre wieści:*
Cześć, u mnie bardzo podobnie, termin miesiączki 17-18/03 a testy już tydzień temu w poniedziałek wyszły pozytywne. Powtarzałam test co 2 i 3 dni, kreski coraz ciemniejsze 😊 Też w tym roku kończę 30. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Hej hej! Trzymam kciuki zeby juz tak zostalo:) pierwsza ciaza?
A te sny... Ja już chyba zrezygnuje z czytania wiadomości z Polski i świata, z Facebooka i filmów (obejrzałam dwa sezony Fargo - taki przyjemny serial, w którym trup pada co dwie minuty) i mam okropne sny. Najgorsze, że są takie realistyczne! Od tej pory będę czytać tylko baby boom 🤣
Oooo matko tak! Sny! Cos okropnego.. ktorąś noc z rzędu snily mi sie jakies morderstwa ,wiedźmy i trupy.. wtf! Zasypiam wieczorem jak ciele.. ale sny mnie tak korduja matko.. dzis telepatycznie szukałam jakiejś wiedźmy uwiezionej w jakis odchodach przez wampiry 🤣😂🙈🙈🙈 ludzie... Chory łeb.

Zapisalam sie do poradni i pierwsze spotkanie z polozna mam 1 kwietnia. 30 zarezerwuje wizyte u ginki zeby wiedziec co i jak..

Przy pierwszej to normalne każdy ma nadzieje i każdy się boi rozczarowania . Ja tez się boje ale nie sprawdzam nie chce się stresować nie potrzebnie zrobię jeszcze w środę jeden test i ewentualnie na betę w czwartek
Tzn ja akurat po stratach, wiec boje sie ze do konca mi to nie minie 🙄

Ehh ja tak samo dziewczyny codziennie strach czy wszystko będzie dobrze. Ale staram myśleć się pozytywnie i odganiać czarne myśli.

reklama
Dziewczyny, a jak wygląda stan Waszej cery? Ja mam delikatny trądzik, ale od kiedy jestem w ciąży to cera bardzo się poprawiła, co mnie oczywiście bardzo cieszy :) , ale słyszałam, że często później pojawia się trądzik.
U mnie się pogorszyło, nawet na plecach mam trądzik... 😔

Do góry