A jak długo przyjmowalas heviran w tabletkach?Miałam opryszczke a nawet 3 na raz w poprzedniej ciąży, po konsultacji z lekarzem przyjmowałam 4 razy dziennie heviran 400 mg. Bardzo często pojawiała mi aie opryszczka w ciąży a po porodzie jescze ani razu. Niebezpieczne jest tylko zakażenie pierwotne.
reklama
Hej,po cichu liczę, że też w listopadzie zostanę mamą jeszcze nie byłam u lekarza, bo okres spóźnia mi się dopiero 2 dni. Nic by pewnie nie było widać. Testy zrobiłam dwa i na obu słaba kreska.. załączam zdjęcie Myślicie, że pozytywny?Hej. Witam listopadowe mamy 2021
Ja też miałam to szczęście się tu znaleźć
Mój termin porodu z ostatniej miesiączki to 1 listopad
Czekam na Was
Załączniki
Caro666
Fanka BB :)
Ale lekarz ci przepisał ?nie wiem, czy to pomoże, ale ja też ostatnie kilka lat miałam brązowe plamienia przed okresem. I okres był taki podzielony. Dwa, trzy dni krew. Dzień nic. I znów dwa dni dużo krwi. W pierwszej ciąży miałam brązowe plamienia i brałam duphaston. W drugiej nie pamiętam, bo już miałam dwulatke w domu i niewiele z ciąży pamiętam. Na pewno nie leżałam Teraz od początku nic. Zero plamienia. Od dwóch lat mam problemy z cerą, które podobno wskazuja na nadmiar prolaktyny ale lekarz powiedział, żeby się tym nie przejmować.
Ania936
Fanka BB :)
Super wiadomość! Cieszę się bardzo!Hej kochane już po wizycie i maluch faktycznie młodszy o tydzień.
Serduszko mu pieknie biło!!! 6t1d termin 07.11 jestem szczęśliwa bardzo [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 1248610
Super!!Hej kochane już po wizycie i maluch faktycznie młodszy o tydzień.
Serduszko mu pieknie biło!!! 6t1d termin 07.11 jestem szczęśliwa bardzo [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 1248610
Jeśli miałabyś liczyć od om i wg swoich aplikacji jak pisałaś wcześniej to jaki byłby to tydzień i dzień?
Bo rozumiem, że teraz 6w1d jest wyliczone przez lekarza
7t2d byłoby
Super!!
Jeśli miałabyś liczyć od om i wg swoich aplikacji jak pisałaś wcześniej to jaki byłby to tydzień i dzień?
Bo rozumiem, że teraz 6w1d jest wyliczone przez lekarza
reklama
Rozumiem7t2d byłoby
Ja ostatnio byłam wg om 6+0 to byl tylko pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym.
Teraz mam wizytę w piątek 7+0 więc liczę, że zobacze już zarodek z serduszkiem. Domyślam się, że u mnie też jest młodsza ciąża