reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Dziewczyny, tak informacyjnie, jeśli któraś planuje badanie NIFTY, wyniki są mega szybko, miałam pobranie krwi 14.04 (środa) a dzis tj. 19.04 (poniedzialek) juz miałam wynik na mailu.

reklama
Dziewczyny, tak informacyjnie, jeśli któraś planuje badanie NIFTY, wyniki są mega szybko, miałam pobranie krwi 14.04 (środa) a dzis tj. 19.04 (poniedzialek) juz miałam wynik na mailu.
Super😊gdybym mogła to od razu bym zrobiła ale niestety s ciąży mnogiej takie badania nie są zalecane 😒bo nie wiadomo którego płodu dotyczą wyniki 😞

Wow. Mega szybko! Mam nadzieje ze WsZysrko wyszło ci super :)
Ja idę jutro oddać krew i nastawiam się na 3 tygodnie czekania. Może się zaskoczę :)
A gdzie mieszkasz gdzie robiłaś?

Wow. Mega szybko! Mam nadzieje ze WsZysrko wyszło ci super :)
Ja idę jutro oddać krew i nastawiam się na 3 tygodnie czekania. Może się zaskoczę :)
A gdzie mieszkasz gdzie robiłaś?
Tez nastawiałam się na min.2 tygodnie czekania, a tu nagle mail ze wyniki są już dostepne:) była info ze 16.04 moja probka dotarła do Chin (14.04 pobranie krwi), a 19.04 byl wynik.
Ja skorzystałam z opcji mobilnej pielęgniarki, przyjechała do domu, pobrała mi krew, zapakowała to, a po chwili zjawił się kurier i to zabral;D mieszkam w Trójmieście.
Wyniki są bardzo dobre, no i znam płec:)

Super c
Tez nastawiałam się na min.2 tygodnie czekania, a tu nagle mail ze wyniki są już dostepne:) była info ze 16.04 moja probka dotarła do Chin (14.04 pobranie krwi), a 19.04 byl wynik.
Ja skorzystałam z opcji mobilnej pielęgniarki, przyjechała do domu, pobrała mi krew, zapakowała to, a po chwili zjawił się kurier i to zabral;D mieszkam w Trójmieście.
Wyniki są bardzo dobre, no i znam płec:)
Super cieszę się z wyników :))) zobaczymy czy tez mnie tak miło zaskoczy termin :)

reklama
Do góry