reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
Supergdybym mogła to od razu bym zrobiła ale niestety s ciąży mnogiej takie badania nie są zalecane bo nie wiadomo którego płodu dotyczą wynikiDziewczyny, tak informacyjnie, jeśli któraś planuje badanie NIFTY, wyniki są mega szybko, miałam pobranie krwi 14.04 (środa) a dzis tj. 19.04 (poniedzialek) juz miałam wynik na mailu.
Martaem1983
Dziewczyny, od którego tygodnia jest drugi trymestr? Sorry za pytanie, ale ja już zgłupiałam. Od 13 skończonego czy jak ?
Juana19
Wow. Mega szybko! Mam nadzieje ze WsZysrko wyszło ci superDziewczyny, tak informacyjnie, jeśli któraś planuje badanie NIFTY, wyniki są mega szybko, miałam pobranie krwi 14.04 (środa) a dzis tj. 19.04 (poniedzialek) juz miałam wynik na mailu.
Ja idę jutro oddać krew i nastawiam się na 3 tygodnie czekania. Może się zaskoczę
A gdzie mieszkasz gdzie robiłaś?
Juana19
13 tydzień skończony to koniec pierwszego trymestru nie ma głupich pytańDziewczyny, od którego tygodnia jest drugi trymestr? Sorry za pytanie, ale ja już zgłupiałam. Od 13 skończonego czy jak ?
Martaem1983
Czyli jeszcze półtora tygodnia u mnie bo teraz jest 11+313 tydzień skończony to koniec pierwszego trymestru nie ma głupich pytań
Tez nastawiałam się na min.2 tygodnie czekania, a tu nagle mail ze wyniki są już dostepne była info ze 16.04 moja probka dotarła do Chin (14.04 pobranie krwi), a 19.04 byl wynik.Wow. Mega szybko! Mam nadzieje ze WsZysrko wyszło ci super
Ja idę jutro oddać krew i nastawiam się na 3 tygodnie czekania. Może się zaskoczę
A gdzie mieszkasz gdzie robiłaś?
Ja skorzystałam z opcji mobilnej pielęgniarki, przyjechała do domu, pobrała mi krew, zapakowała to, a po chwili zjawił się kurier i to zabral;D mieszkam w Trójmieście.
Wyniki są bardzo dobre, no i znam płec
Juana19
Super c
Super cieszę się z wyników )) zobaczymy czy tez mnie tak miło zaskoczy terminTez nastawiałam się na min.2 tygodnie czekania, a tu nagle mail ze wyniki są już dostepne była info ze 16.04 moja probka dotarła do Chin (14.04 pobranie krwi), a 19.04 byl wynik.
Ja skorzystałam z opcji mobilnej pielęgniarki, przyjechała do domu, pobrała mi krew, zapakowała to, a po chwili zjawił się kurier i to zabral;D mieszkam w Trójmieście.
Wyniki są bardzo dobre, no i znam płec
Krakowianka89
Ja miałam wyniki po 5 dniach
reklama
Juana19
Idziemy równo ja dziś 11+2 pierwsze prenatalne w piątekCzyli jeszcze półtora tygodnia u mnie bo teraz jest 11+3