reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Cześć! Chciałam się trochę wyżalić. Dzisiaj miałam naprawdę dobry dzień, nawet mdłości nie miałam i ogólnie miałam dobry humor, aż do teraz. Tydzień temu powiedzieliśmy dobremu znajomemu, że jestem w ciąży i miał nie rozgadywać dalej, ale dzisiaj się dowiedziałam, że już powiedział komuś, wspólnemu znajomemu :/ Nie wiem czy to przez hormony, ale strasznie mnie to wyprowadziło z równowagi. Zadzwoniłam do niego i mu wszystko wygarnęłam a on przez pół rozmowy myślał, że go wkręcam z tą złością :0 W końcu przeprosił, ale niesmak pozostał. Wiem, że to są problemy pierwszego świata, ale potrzebowałam to z siebie wyrzucić. Pozdrawiam :)

Cześć! Chciałam się trochę wyżalić. Dzisiaj miałam naprawdę dobry dzień, nawet mdłości nie miałam i ogólnie miałam dobry humor, aż do teraz. Tydzień temu powiedzieliśmy dobremu znajomemu, że jestem w ciąży i miał nie rozgadywać dalej, ale dzisiaj się dowiedziałam, że już powiedział komuś, wspólnemu znajomemu :/ Nie wiem czy to przez hormony, ale strasznie mnie to wyprowadziło z równowagi. Zadzwoniłam do niego i mu wszystko wygarnęłam a on przez pół rozmowy myślał, że go wkręcam z tą złością :0 W końcu przeprosił, ale niesmak pozostał. Wiem, że to są problemy pierwszego świata, ale potrzebowałam to z siebie wyrzucić. Pozdrawiam :)
Nie dziwie się . Nie rozumiem jak ktoś dalej przekazuje takie informacje przecież to jest twoja dobra wiadomośc i tylko wy macie prawo przekazać ja dalej najbliższym

też bym się wkurzyła. Tak to już bywa z tymi "znajomymi" I nie tylko bo nawet najbliżsi czasem nie potrafią trzymać języka za zębami. I dobrze se do opier. Należało się!

Jest serduszko, i malenstwo machalo raczkami i nozkami :) ciaza, jak przypuszczalam, 5 dni mlodsza, wiec cofam sie w czasie do 8+0 :)
Super wieści. Gratulacje [emoji846]
Witam. Na to wygląda że ja też zostanę listopadową mamą. Termin na 19 listopada. Nie wiem jakim cudem naskrobałyście już tyleset stron, czytam i ładuję akumulatory Waszym entuzjazmem. Niby wiem a jednocześnie nie mam pojęcia jakim cudem zaszłam w ciążę. Mam już dwoje dzieci i nie planowałam trzeciego.
Witamy [emoji846]
Dziewczyny ja już po usg, wszystko w porządku zarodek jest i widziałam serduszko matko cudowny widok!! :):) jednak 7 tydzień ,więc ciąża młodsza niż myślałam :)
Równiez gratulacje. Uwielbiam takie wiadomości [emoji16][emoji16]
A teraz sie chwale.
Niesamowite bylo zobaczyc jak macha konczynami
Jeszcze raz gratuluję. Piękne zdjecie małego człowieka [emoji846]

ja w drugiej ciąży trzymałam tajemnicę do końca pierwszego trymestru. O tydzień wcześniej się wydało. Tak się starałam a wydała mnie dentystka, powiedziała siostrze mojej bratowej. Chciałam babie łeb urwać. Rozumiem twoją złość.

Nie dziwię się, też bym się zdenerwowała na Twoim miejscu. Bardzo dobrze zrobiłaś, że go opieprzyłaś 😁 Ludzie niestety uwielbiają rozgadywać takie nowinki jak ciąża :/

Mnie już wczoraj opuściła nadzieja. 22 dni temu powinnam dostać okres, testy ciążowe wychodziły negatywne, poszłam do lekarza, dostałam luteinę 5 dni na wywołanie okresu. Okres nie nastąpił za to testy ciążowe już mi wychodzą pozytywne. Mam prawie 36 lat i wpadłam jak szesnastolatka. 😂
U mnie ta sama sytuacja;) prawie 36 lat, jedno dziecko juz jest, a tu taka wpadka i to za pierwszym razem poszło;))

reklama
Do góry